reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

SZTUCZNE MLEKO

Sluchajcie dziewczyny czym wsumie roznia sie te wszystkie mleka? ciagle sie nad tym zastanawiam....i czy jesli przechodze teraz na 2 to mam to stopniowo coreczce podawac??

reklama
Jakoś składem się różnią mleka .... Ale dokładnie Ci ne powiem, myslę że różnice są niewielkie :)
A wprowadzając 2, jakoś sięmiesza 1 z 2. Powinno być napisane na opakowaniu. Ja się nie bawiam, zrobiłam normalną 2 i już :)

no chyba robis ie tak ze np dzis tylko 1 posilek to 1 jutro juz 2 itd ale pewna wlasnie nie jestem....
A o te mleka pytam bo bardzo mnie to ciekawi...tez dlatego ze ceny tez sa bardzo rozne a i w smaku chyba tez.jak Judi jadla Nana to jej nie smakowal jadla bebilona AR i na poczatku pycha potem wogole juz nie chciala go jesc...ale na szczescie juz mozna bylo odstawic.teraz je bebilona 1 i na poczatku tez bombowo ale ostatnio brzydnie...ponoc Humana np jest dobra....a cena rozni sie jednak od bebilona...no i badz tu madry...

My jesteśmy na Bebilonie Pepti (skaza białkowa) - przy przechodzeniu na 2 musiałam mieszać 1 z 2. Codziennie więcej 2, tak jak sugerowali na opakowaniu. Maluszek w ogóle nie chciał pić samej 2.A tak przy mieszaniu 1 i 2 nie było problemu. Teraz tylko 2.

Wracając dziś ze spacerku spotkałam córeczkę mojej koleżanki z babcią. Babunia zwróciła mi uwagę, że mój dzieciak nie ma czapki, a wiatr wieje .... Co ją to ku...a obchodzi ja się pytam Zresztą tamta mała była w kurtce i czapie prawie zimowej Chore ....

reklama
Minia niema sie co przejmowac...ja jak ostatnio bylam z mala na spacerze to pierw bylo zimno wiec wzielam jej ciapla czapke a potem taki upals ie zrobil ze ja zdjelam bo co is ie dziecko pocic bedzie itd...a potem jej znow potowka wyjdzie...no i szlam z nia tak na raczkach az nagle taka stara baba idzie i komentuje "rany boskie takie male dziecko i bez czapki!!! czy ta matka jest madra!" itakie tam....oczywiscie napyskowalam itd ... ale bylam oburzona !

Do góry