reklama
no chyba robis ie tak ze np dzis tylko 1 posilek to 1 jutro juz 2 itd ale pewna wlasnie nie jestem....
A o te mleka pytam bo bardzo mnie to ciekawi...tez dlatego ze ceny tez sa bardzo rozne a i w smaku chyba tez.jak Judi jadla Nana to jej nie smakowal jadla bebilona AR i na poczatku pycha potem wogole juz nie chciala go jesc...ale na szczescie juz mozna bylo odstawic.teraz je bebilona 1 i na poczatku tez bombowo ale ostatnio brzydnie...ponoc Humana np jest dobra....a cena rozni sie jednak od bebilona...no i badz tu madry...
A o te mleka pytam bo bardzo mnie to ciekawi...tez dlatego ze ceny tez sa bardzo rozne a i w smaku chyba tez.jak Judi jadla Nana to jej nie smakowal jadla bebilona AR i na poczatku pycha potem wogole juz nie chciala go jesc...ale na szczescie juz mozna bylo odstawic.teraz je bebilona 1 i na poczatku tez bombowo ale ostatnio brzydnie...ponoc Humana np jest dobra....a cena rozni sie jednak od bebilona...no i badz tu madry...
Marlenka
Marcowa Mama 2006
My jesteśmy na Bebilonie Pepti (skaza białkowa) - przy przechodzeniu na 2 musiałam mieszać 1 z 2. Codziennie więcej 2, tak jak sugerowali na opakowaniu. Maluszek w ogóle nie chciał pić samej 2.A tak przy mieszaniu 1 i 2 nie było problemu. Teraz tylko 2.
minia1976
Wredna ;o)
Wracając dziś ze spacerku spotkałam córeczkę mojej koleżanki z babcią. Babunia zwróciła mi uwagę, że mój dzieciak nie ma czapki, a wiatr wieje .... Co ją to ku...a obchodzi ja się pytam Zresztą tamta mała była w kurtce i czapie prawie zimowej Chore ....
reklama
Minia niema sie co przejmowac...ja jak ostatnio bylam z mala na spacerze to pierw bylo zimno wiec wzielam jej ciapla czapke a potem taki upals ie zrobil ze ja zdjelam bo co is ie dziecko pocic bedzie itd...a potem jej znow potowka wyjdzie...no i szlam z nia tak na raczkach az nagle taka stara baba idzie i komentuje "rany boskie takie male dziecko i bez czapki!!! czy ta matka jest madra!" itakie tam....oczywiscie napyskowalam itd ... ale bylam oburzona !