reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

SZTUCZNE MLEKO

reklama
ugotowac kasze na wodzie i przelac ta kaszke przestudzona do butelki i na ta zawartosc co jest wody z kaszka wsypac mieszanki i juz.....smacznego

moja niunia znów ma kłopocik z kupka, od dwóch dni ani rusz , za to pręży się i płacze , wydudniła już 200 rumianku z koperkiem dałam jej gripe water i czopa na koniec bo nie wytrzymałam i dopiero wyszło :( ostatnio jadłA o 5 rano i nie chce jesc wcale (pewnie jej ta kupka przeszkadzała) teraz poszła spać ale stęka przez sen. Nie wiem co mam robić ??

teraz bebilon z prebiotykami ale na poczatku było bebiko potem omneo(nipotrzebnie bo od niego się zaczęły kłopoty z wypróżnianiem-albo zbieg okolicznośći) potem wróciłam do bebika nie pomogło potem nan az bebilon i trochę się unormowało po wielu trudach a dzisiaj znowu się zaczyna kłopocik aż się boję że znów będzie biedulka tak cierpieć ze bez czopka ani rusz :(

Według mnie to za bardzo eksperymentujesz z mlekiem, tyle zmian w tak krótkim życiu :) Proponuję przeczekać, napoić herbatką, pomasować brzucholek i tyle, może jeszcze ciepła kąpiel. Będzie dobrze, na pewno :)

wiem wiem ale człowiek uczy sie na błędach:) te zmiany to na początku tak (chciałam jak najlepiej i przedobrzyłam)a teraz od dłuższego czasu już tylkko bebilon i herbatki z rumiankiem i koperkiem masowanie brzuszka i takie tam...

reklama
emilianka
juz tak sie nie martw nie ty jedna eksperymentowałas na maxa z mlekiem, Juz teraz wiesz ze trzeba podawa cjedno i ewentualnie stopniowo zmienic i czekac na efekt. mam nadzieje ze juz wszytsko sie u was unowrmowało
pozdrawiamy. ale tu cisza ostatnio. Babeczki!!!!!!!!!Co z wami

Do góry