reklama
ja karmie bebilonem pepti 1 ale juz pewnie od wtorku zaczniemy 2
macie jakies dobre przepisy na papu dla 5 miesięczniaka bo nie mam zaufania do słoiczków, wole sama robic poki jeszcze są swoeze warzywa
od piatku zostajemy same moj mąż wyjeżdża do szkocjina 2 m-ce
macie jakies dobre przepisy na papu dla 5 miesięczniaka bo nie mam zaufania do słoiczków, wole sama robic poki jeszcze są swoeze warzywa
od piatku zostajemy same moj mąż wyjeżdża do szkocjina 2 m-ce
ewunia1987
Zaangażowana w BB
minia moj mail to : jaga-1985@tlen.pl
elfiko
lipcowe mamy ´05
gonia77
Fanka BB :)
Hej babeczki! Ja się przyznam Wam, że piłam od urodzenia Nutramigen. Moja mam mówiła, że chętnie je jadłam..ale jak mi je robiła to z zatkanym nosem, bo ponoć woń palonych paznokci :laugh: . Kiedyś nie było takiego wyboru w mlekach modyfikowanych, a lekarzom pewnie został taki odruch do polecania właśnie tego Nutramigenu. Podobno jest najlepszy skład dla malutkich dzieci i nie ma problemów z zaparciami. Ale coś za coś, albo smak albo spokój. Ja daje NAN i nawet mi samej smakuje . A NAN2R też jest pycha ;D. Jaga, ja podaje póki co słoiczki. Z tego co próbował mój maluch i ja to najsmaczniejsze są zupki i obiadki Gerbera a deserki Bobo Fruta . Ja mam zaufanie do słoiczków. Nie spotkało mnie jeszcze żadne rozczarowanie. Już niedługo też zacznę sama gotować, ale póki Barti zjada ze 130g to nie mam takiego garnulka :laugh: ;D. Ja też bym poprosiła kniżkę kucharską od Ciebie minia goniah@op.pl
Izabelka mój w nocy też tylko cycka :...oczywiście chodzi mi o synka :laugh: :laugh:
Happymum ja bym zmieniła lekarza . Jakieś farmazony gada... 8)
Dzięki i pozdrawiam. U mnie zaraz burza będzie .
Izabelka mój w nocy też tylko cycka :...oczywiście chodzi mi o synka :laugh: :laugh:
Happymum ja bym zmieniła lekarza . Jakieś farmazony gada... 8)
Dzięki i pozdrawiam. U mnie zaraz burza będzie .
reklama
happymum ja kupiłam na zaparcia duphalec czy cos takiego oczywiście że pomogło po czopkach też szło jak trzeba ale to chyba nie jest wyjście żeby wspomagac, lekarka powiedziała ze za często zmieniałam jej mleko i dlatego sie zblokowała , mam nadzieje ze sie samo unormuje narazie z trudem ale samodzielnie (no może to i pomoc koperku z rumiankiem) robi raz dziennie w domu jest wtedy wielka radość ;D poczekam jeszcze do wizyty u pediatry moze coś zaradzi jak sie nie zmieni