reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

SZTUCZNE MLEKO

minia1976 - też myślałam, żeby iść do innego lekarza, bo nie byłam zadowolona z wizyty... Glukoza już jest dosypywana, ale i tak są cyrki...

reklama
witam wszystkie nowe mamusie... mialam lekki problem z komputerem ale juz wszystko jest w porzadku........
ide spac bo mialam ciezki dzien.....ale jutro sie odezwe

dziewczyny jakie mleko dajecie malym...ja karmie bebilonem.....duze opakowanie kosztuje u nas 36zl ale udalo mi sie je raz kupic ze 28 w hurtowni, niestety zadko je tam maja.

ja karmie bebilonem pepti 1 ale juz pewnie od wtorku zaczniemy 2

macie jakies dobre przepisy na papu dla 5 miesięczniaka bo nie mam zaufania do słoiczków, wole sama robic poki jeszcze są swoeze warzywa

od piatku zostajemy same :( moj mąż wyjeżdża do szkocjina 2 m-ce :(

Hej babeczki! Ja się przyznam Wam, że piłam od urodzenia Nutramigen. Moja mam mówiła, że chętnie je jadłam..ale jak mi je robiła to z zatkanym nosem, bo ponoć woń palonych paznokci :laugh: :D. Kiedyś nie było takiego wyboru w mlekach modyfikowanych, a lekarzom pewnie został taki odruch do polecania właśnie tego Nutramigenu. Podobno jest najlepszy skład dla malutkich dzieci i nie ma problemów z zaparciami. Ale coś za coś, albo smak albo spokój. Ja daje NAN i nawet mi samej smakuje :p. A NAN2R też jest pycha ;D. Jaga, ja podaje póki co słoiczki. Z tego co próbował mój maluch i ja to najsmaczniejsze są zupki i obiadki Gerbera a deserki Bobo Fruta ;). Ja mam zaufanie do słoiczków. Nie spotkało mnie jeszcze żadne rozczarowanie. Już niedługo też zacznę sama gotować, ale póki Barti zjada ze 130g to nie mam takiego garnulka :D :laugh: ;D. Ja też bym poprosiła kniżkę kucharską od Ciebie minia ;) goniah@op.pl

Izabelka mój w nocy też tylko cycka ::)...oczywiście chodzi mi o synka :D :laugh: :D :laugh:
Happymum ja bym zmieniła lekarza ;) :). Jakieś farmazony gada... 8)

Dzięki i pozdrawiam. U mnie zaraz burza będzie :p.

reklama
happymum ja kupiłam na zaparcia duphalec czy cos takiego oczywiście że pomogło po czopkach też szło jak trzeba ale to chyba nie jest wyjście żeby wspomagac, lekarka powiedziała ze za często zmieniałam jej mleko i dlatego sie zblokowała , mam nadzieje ze sie samo unormuje narazie z trudem ale samodzielnie (no może to i pomoc koperku z rumiankiem) robi raz dziennie :) w domu jest wtedy wielka radość ;D poczekam jeszcze do wizyty u pediatry moze coś zaradzi jak sie nie zmieni

Do góry