reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

SZTUCZNE MLEKO

częśc egz na plus ale juz dwan na wrzesien....
jutro nastepny chyba zwariuje...

Witam wszystkie nowe mamay a te już starsze pozdrawaim

reklama
gonia ale sie rozpisalas ale dokladnie ujełaś swoje spostrzeżenia związane z karmieniem.... dzięki wielkie ;) coś na się forum wyciszyło pewnie to przez piękn ą pogodę i spacerki

Ja tej pięknej pogody mam dość :p. Bobas mi marudzi, wychodzę z rana tylko. Później to horror. Jeszcze ząbkuje, tak więc nie nudzę się nawet przez sekundę. 25 stopni ok, ale nie 35 i więcej. Jeszcze kilka stopni i zaczną mi się pocić włosy i paznokcie ::) Mój skarb preferuje w taką pogodę letnie mleko i kaszki...muszę go tylko przekonać do deserków, bo coś się krzywi, ale to dopiero początek ;). Cyca jeszcze dostaje, dosłownie jesteśmy potem sklejeni. Biedne te nasze dzieciaczki w taką pogodę. Hejka ;D

Ja też mam powoli dość tej pogody :( Dzieciak się męczy, a ja się męczę z nim :( Ale jak zacznie padać, będziemy narzekać na deszcz :D
A póki co mój szkrabol chłodzi się tak :)

img0546medium5zj.jpg

Chętnie wlazłabym tam razem z nią :) Sąsiadka z balkonu obok zagląda i też zazdrości :D

Witam!Pierwszy raz jestem z Wami na forum. Jestem mama butelkowa od samego poczatku, ze wzgledu na leki które musze zazywac. Przyjmijcie mnie prosze do swego grona! Pozdrawiam! :laugh:

Haloł Diana78 ;D. Hihihi minia1976, mój starszy syn dziś też wpadł na taki pomysł z basenikiem.

Diana78 Witamy :-*

minia1976 super sprawa z tymi basenikami ja tez małemu zafundowałam taka zabawe tyle że nie na balkonie tylko na trawce ;) a jaka jest potem wojna gdy trzeba wyjść z wody ::)

a my by;ismy dzis w kryspinowie........ bylo super caly sprzęt dla Małej spakowalismy i 7 godz zleciało jak nigdy, powiem wam ze lozeczko turystyczne to swietna sprawa.. a jak u was z jedzeniem maluchów na tym upale

reklama
U mnie nie ma wojny przy wychodzeniu z wody. Mam bardzo ugodowe i tolerancyjne dziecko :)

Z jedzeniem jest raczej dobrze w ten upał. Jak się mała nie opija bez opamietania to je normalnie.

Mam już po kokardkę tej pogody uffffff

Do góry