reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

SZTUCZNE MLEKO

Emilinka po prostu ona nie żyje po to,żeby jesć;-)no ale dobrze,że ją dokarmiasz bo ona sama nie przywiązuje do jedzenia wagi;-)

reklama
No Skakanka to sie chwali Martuśki górą!!! wiesz ja nawet nie zauważyłam na sówaczkach że będziesz miała druga dzidzie, ale gratuluje odwagi dwa maluszki w domu!!!!Ja poczekam jakies 2 latka!!!! I tez wolałabym druga córeczke.....

Martka jasna sprawa, że Marta to najpiękniejsze imię na świecie :-) Moja mała odkąd dowiedziałam się, że będzie babeczka miała być Martą, choćnie ukrywam, że chodziło mi po głowie imię Michalina, bo chłopiec miał być Michałkiem.
Skakanka uważaj z tym imieniem dla córci, bo Marty są strasznie "zadziorne" :-p

No Michaśka to też miał być Michał, a Marty są zadziorne.....ale kochane...:-), i można je tak fajowo zdrabniać: MartUsia Martuśka Martunia......itd, albo Martucha hihi

oj, bo wpadne w samozachwyt.....:zawstydzona/y:

rzucaj, rzucaj minia... ja czekam bo mi nudno siedzę w wyrku i ogladam "domino day" niezłe cuda.....

a jutro Michaske kumpel odwiedzi roczny ( w 100% butelkowy hihi), strasznie jestem ciekawa jak sie bedą bawic???:confused:

no to ja cos naskrobie w takim razie;-) Moja Wiki wczoraj skonczyla 4 miesiace stara babka z niej juz hehe....zaczelam jej dawac butle na noc i teraz w ogole po kapieli nie chce cyca ,tak sie nauczyla i juz wiez,ze dostanie butle:-) jak tylko zobaczy butle to wyciaga rece i otwiera dziobek hehe..razem z mezem mamy niezly ubaw:-D
Ja tez sie podpisuje pod tym,ze Martusie to zadziorne babki i uparte:)przynajmniej ja takie znam:-) ale to dobrze bo w zyciu sobie dadza rade...pozdrowienia;-)

witamy
dawno nas nie było.....minia zapodaj jakis ciekawy temacik.....ja juz nie mam pomysłów a moze co sadzicie o wyparzaniu butelek??jak czesto to robicie ??jaka uwage przykuwaacie do czystosci smoczka do ssania o ile takiego uzywacie ??

a ja robie tak
oczywiscie po kazdym jedzieniu starannie myje butle w goracej wodzie z odrobinka płynu.....
wyparzam raz na tydzien
smoczek jak upadnie w domu jest płukany tylko woda jak upadnie na dworzu nie podaje . znam mamy które poprostu oblizuje bleeeeeeeee i daja spowrotem ,:no: :no: jaki jest wasz stosunek do czystosci bajerów butelkowych ......
ja nei jestem pedantka ale porzadek musi byc:-) :-) :-) :-)

tymczasem - boprem , lasem ----hihihihih, widac zem babka z mazur:baffled: :-p :laugh2:

reklama
Michaśka uzywa smoka tylko w nocy i to rzadko co wieczór go płucze, a butlę przelewam wrzątkiem przed każdym podaniem, jakoś mi to w nawyk weszło, nie myślę tylko to robie!:happy:

Oblizywanie dziecięcego smoka?......bleeee....... w ustach jest więcej bakterii niż, za przeproszeniem, w dupie :szok:

Do góry