reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szpitalne S.O.S. lutówek 2013

reklama
wiadomość od domikcw :happy2:

"Melduje się ze szpitala. Jak na razie czekam na lekarza i długie ktg. Jestem z 2 dziewczynami też przed terminem, czuje się w miarę ok. Brzuch pobolewa i twardnieje. Odezwę się jak coś mi konkretnego powiedzą. Pozdrów tam mamuśki z bb"

Tak więc pozdrawiam serdecznie i czekamy na dalsze wieści :-)

wiadomość od domikcw:

"Szyjka skrócona, główka nisko. Wszystko ponoć pięknie do porodu się przygotowuje, jutro mają mi USG z przepływami zrobić. Więc czekam jeszcze na to. No i będę tu do porodu siedzieć. Brzuch okropnie twardy i boli. Ja intensywnie chodzę ale tylko plecy bolą."

reklama
Do góry