reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szpitalne S.O.S. lutówek 2013

Od Kaja.m: "Poszłam rano do internisty z tymi bólami żeber po prawej stronie, więc mnie wysłała n patologię. Myslałam, że konsultacja, podadzą coś przeciwbólowego i puszczą, ale niestety zostaje na oddziale. Szyjka długa, więc nie wygląda żebym urodziła do poniedziałku."

reklama
Ok Kaja.m "Cześć wczoraj miałam w żebrach tak straszne bóle, że nawet oddychanie było problemem pomógł dopiero zastrzyk z ketanolu 50, a teraz ból znośny nic nie zwiastuje, że terminowo jutro urodzę , więc ciekawe czy jutro mnie wyślą do domu. A jak nasze mamy, jakiś maluszek się pojawił? Pozdrowienia dla dziewczyn."

Napisał kto urodził. i Kaja składa gratulacje.

Dorzucę jeszcze tu informację coby nikomu nie umknęło :-)

No i mamy kolejne lutowe dzieciątko
biggrin.gif
wiadomość od Poli:

"Dziś o godz. 12.40 przyszedł na świat nasz synek Leoś, 10pkt, 53 cm, 3780g"

gratulacje kochana
happy8se.gif

:-):-)cieszę się, że mogę to napisać :) Przed 5 (w Polsce przed 4) urodziła nasza Gosia :-) Chłopczyk nadal bez imienia. Jak coś więcej się dowiem to dam znać

dopisek:
Gosia poród miała długi tak samo jak za pierwszym razem. Nie śpi od 26 godzin więc jest wykończona. Niech odpoczywa Bidula. :)

Ostatnia edycja:
Z ostatniej chwili!!!

Annaroksana w szpitalu, bo maleństwo przestało sie ruszać i nic na nią nie działało, w nocy też kiedy wcześniej Ania co chwilę do ubikacji chodziła, tak tej nocy kompletnie nic. Po przyjeździe do szpitala i podłączeniu KTG córeczka zaczęła szaleć. Jakies tam skurcze ma, ale że już jest 5 dni po terminie i zaczynają się cuda dziać podjęli decyzję o przebiciu wód. Obecnie czeka aż się zwolni miejsce na porodówce, także zapowiada nam się kolejny lutowy maluszek :-) czyli z irlandek zostałam ja sama :-(

to trzymamy kciuki oby sprawnie wszystko poszło.&&&&&&&&&&

gnidko nic się nie martw urodzisz w pięknym stylu zdrowego bobasa! nie ważne która.:-)

Od Kaji.m. "Trzymajcie kciuki w nocy zaczęł się skurcze bolesne co 10 min. Rano trochę krwawiłam, ale wejście tylko na dwa palce jest problem z moją szyjką. W dzień miałam tak przeplatane od 5 do 10 min. pani doktor powiedziała, że do niedzieli powinnam urodzić. Mam nadzieję, bo z ulą bolesne skurcze do porodu trwały 2 doby."

reklama
Do góry