E
etna36
Gość
ok 1,5 m-ca do 2 m-cy zależy czy będą przerwy w zajęciach itp. dokładnie nie pamiętam chyba 8 wykładów i 12 ćwiczeń
Jesteś wielka dzięki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ok 1,5 m-ca do 2 m-cy zależy czy będą przerwy w zajęciach itp. dokładnie nie pamiętam chyba 8 wykładów i 12 ćwiczeń
Witam,
". Zaspa pelna jest odeslanych kobiet z mozliwoscia wczesniejszego porodu, blizniakami, zaleceniem cesarki, cukrzyca itp.
Na Zaspę trafia mnóstwo kobiet z zagrożeniem wcześniejszego porodu,gdyż szpital na Zaspie jest bogato wyposażony w sprzęt do ratowania wcześniaków.
Kliniczna już mniej ale z tego co wiem,też ma oddziały wcześniacze.
Dlatego kobiety z Wojewódzkiego odsyłane są tam.
Osobiście nie poszła bym rodzić na Zaspę.Zbyt wiele moich znajomych przejechało się na tym szpitalu.
Ja rodziłam w Wojewódzkim i jestem bardzo zadowolona.Był to mój pierwszy poród i jak każda kobieta rodząca po raz pierwszy byłam przewrażliwiona,mimo to mam miłe wspomnienia.Miałam super położną dzięki której wszystko poszło sprawnie i szybko :-)