reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szpitale, lekarze, położne WARSZAWA

Kochana napisz mi, czy szpital Bielański ma dobre zaplecze dla dzidziusiów. Ja mam paciorkowca i tak bardzi się boję, żeby mały sie nie zaraził, a jeśli coś się stanie, żeby były odpowiednie osoby na odpowiednim miejscu :szok:
Pewnie najlepsze zaplecze ma szpital na Kasprzaka bo tam blisko IMiDz, Żelazna także pewnie ma.

Z tego co wiem to szpital Bielanski jest bardzo dobrze przygotowany jesli chodzi o roznego typu infekcje, zakazenia czy wirusy jakie ma kobieta ciezarna. Nie maja OIOMu , ale zaplecze dla noworodkow jest bardzo dobre.

IMiDZ ma bardzo dobre zaplecze lekarskie i oddzial noworodkow. Tylko trzeba byc przygotowanym ,ze tam nie ma luksow, ale przeciez wazniejsze jest zdrowie dzieciaczkow, niz luksusy. Lezalam w IMiD przed ciaza. Lezalam jedna dobe po zabiegu na sali przedporodwej obok rodzacej :-) (chyba z braku lozek tam wyladowalam) Wtedy nie wiedzialam co to znaczy porod, wiec troszke sie przerazilam. Szpital obskurny, ale naprawde ma fachowcow. Ja przmierzalam sie tam rodzic, tylko akurat kiedy przyszedl czas na mnie szpital byl na 2tg zamkniety :-) :-)

reklama
Z wierzchu rzeczywiście ładnie. Ja tam chodzę w ramach programu Zdrowie, Mama i Ja i jak narazie tylko na parterze się poruszam. Tam oprócz kibelków jest super ale to chyba dużo wcześniej remontowali. W sobote zacznę tam chodzić do szkoły rodzenia więc jak się uda to podejrzę co i jak. :tak:

Kasiu, z tego co pamiętam, na temat tego szpitala pojawiają się pozytywne opinie, nie przypominam sobie jakichś negatywów - a to już dużo ;-) Moja ginka przed moim drugim porodem polecała mi ten szpital, ale akurat wtedy był tam remont. Moja przyjaciółka leżała tam niedawno tydzień (jest w dwudziestym którymś tygodniu) i była baaaaardzo zadowolona z opieki (niby to co innego niż poród i opieka po porodzie, ale wypowiadała się pozytywnie).

Witam ja mam takie pytanie czy ktoś mógłby mi napisać coś o szpitalu na ul.Czerniakowskiej chodzi mi o to czy tam za wszystko trzeba płacić bo w poniedziałek jade tam na USG a mam ok.300 km Chciałabym być przygotowana i dowiedzieć się czy np za poród się płaci i czy np trzeba mieć ubranka dla dzidziusia na pobyt w szpitalu Bardzo proszę o odpowiedz dzięki

reklama
Do góry