Kochana napisz mi, czy szpital Bielański ma dobre zaplecze dla dzidziusiów. Ja mam paciorkowca i tak bardzi się boję, żeby mały sie nie zaraził, a jeśli coś się stanie, żeby były odpowiednie osoby na odpowiednim miejscu
Pewnie najlepsze zaplecze ma szpital na Kasprzaka bo tam blisko IMiDz, Żelazna także pewnie ma.
Z tego co wiem to szpital Bielanski jest bardzo dobrze przygotowany jesli chodzi o roznego typu infekcje, zakazenia czy wirusy jakie ma kobieta ciezarna. Nie maja OIOMu , ale zaplecze dla noworodkow jest bardzo dobre.
IMiDZ ma bardzo dobre zaplecze lekarskie i oddzial noworodkow. Tylko trzeba byc przygotowanym ,ze tam nie ma luksow, ale przeciez wazniejsze jest zdrowie dzieciaczkow, niz luksusy. Lezalam w IMiD przed ciaza. Lezalam jedna dobe po zabiegu na sali przedporodwej obok rodzacej :-) (chyba z braku lozek tam wyladowalam) Wtedy nie wiedzialam co to znaczy porod, wiec troszke sie przerazilam. Szpital obskurny, ale naprawde ma fachowcow. Ja przmierzalam sie tam rodzic, tylko akurat kiedy przyszedl czas na mnie szpital byl na 2tg zamkniety :-) :-)