reklama
avocado2
Fanka BB :)
Ja urodziłam na Inflanckiej i jestem bardzo zadowolona. Budynek robi wrażenie wielkiego gmachu (mi to dawało poczucie bezpieczeństwa). Personel fachowy, sympatyczny. Miałam pecha, bo trafiłam na długi weekend i mało było personelu, ale od poniedziałku już się zaroiło od praktykantek, które były bardzo pomocne i kochane. Jest też Pani Małgosia, która pomaga rozwiązywać problemy z laktacją. Znakomita babka! Przesympatyczna, pogodna, naprawdę kobieta ma w sobie słońce.
Polecam ten szpital, jak ktoś będzie miał jakieś pytania, to mailujcie śmiało: avocado2@wp.pl
A tu link do pisu mojego porodu: https://www.babyboom.pl/forum/index.php/topic,2530.0.html
Ania
Polecam ten szpital, jak ktoś będzie miał jakieś pytania, to mailujcie śmiało: avocado2@wp.pl
A tu link do pisu mojego porodu: https://www.babyboom.pl/forum/index.php/topic,2530.0.html
Ania
atol
Fanka BB :)
avocado2 faktycznie opieka po porodzie jest bardzo wazna, u mnie pani pielegniarka laktacyjna pojawiala sie tylko podczas obchodu i na moje slowa ze mam klopoty z karmieniem twierdzila ze po obchodzie przyjdzie i potem tyle ja widzialam a nie moglam jej ganiac po calym szpitalu jakoze po cc nie bylam zbyt mobilna i skonczylo to sie karmieniem butelka :
A ja mam pytanie - czy spotkałyście się może z taką opcją jak poród w wybranym szpitalu ale ze swoją położną (nie pracującą w tym szpitalu)? Mam problem, bo miałam rodzić na Solcu, oswoiłam się z myślą, nawiedziłam oddział, chodziłam do szkoły rodzenia, wybrałam położną a teraz zamykają oddział bo znowu mają remont... Szlag mnie trafił, bo temin mam za trzy tygodnie i muszę abarot przemyślećwszystko od początku. Zdecydowałam sie już prawie na św.Zofię (mam tam lekarza prowadzącego) ale chciałabym rodzić jednak z moją położną.
reklama
Na pewno zapytam, ale wizyte mam dopiero za tydzień, myślałam , ze może ktoś się spotkał z takimi praktykami. Zadzwonię do Zofii i się dowiem. A może któraś z Was ma jakieś doświadczenia z Międzylesia? Byłam tam tydzień temu i nie za bardzo mi się podobało, ale może nie powinnam sądzić po pozorach.
Podziel się: