reklama
Polecam Solec, to jest Szpital Śródmiejski. Jestem mu "wierna", bo kilka razy tam przebywałam (poczytaj sobie moje posty) i raz rodziłam. Drugi raz też tam zamierzałam, ale los sprawił, ze znalazłam się w Wołominie...
W każdym bądź razie położna z tego szpitala, która prowadzi też szkołę rodzenia, którą zaliczyłam w pierwszej ciąży powiedziała kiedyś na zajęciach tak: "nie dzwońcie do nas jak się zacznie, tylko przyjeżdżajcie"
Wywniskowałam z tego, że ten szpital nie ma zwyczaju odsyłać pacjentek, jak już przyjadą, a przez tel. zawsze można odmówić, bo łatwiej, no i skoro dzwoni, to znaczy, że jeszcze nie zaczęło się na dobre
Od kilku lat notowania i opinie tego szpitala bardzo rosną, ale oczywiście z pewnością są też też inne godne polecenia z tym, że ja już ich nie znam, jeśli chodzi o W-wę.
życzę zdrówka i pomyślnego rozwiązania w...dobrym i przyjaznym szpitalu z doborowym personelem
W każdym bądź razie położna z tego szpitala, która prowadzi też szkołę rodzenia, którą zaliczyłam w pierwszej ciąży powiedziała kiedyś na zajęciach tak: "nie dzwońcie do nas jak się zacznie, tylko przyjeżdżajcie"
Wywniskowałam z tego, że ten szpital nie ma zwyczaju odsyłać pacjentek, jak już przyjadą, a przez tel. zawsze można odmówić, bo łatwiej, no i skoro dzwoni, to znaczy, że jeszcze nie zaczęło się na dobre
Od kilku lat notowania i opinie tego szpitala bardzo rosną, ale oczywiście z pewnością są też też inne godne polecenia z tym, że ja już ich nie znam, jeśli chodzi o W-wę.
życzę zdrówka i pomyślnego rozwiązania w...dobrym i przyjaznym szpitalu z doborowym personelem
Fionka, zajrzyj tutaj. Naskrobałam trochę o tym szpitalu. Nie chce się powtarzać, a w razie jakichś dodatkowych pytań, to wal śmiało
https://www.babyboom.pl/forum/index.php/topic,1633.msg295507.html#msg295507
https://www.babyboom.pl/forum/index.php/topic,1633.msg295507.html#msg295507
Dziękuję Ci bardzo za pomoc i może oriętujesz się czy poród w tych pojedyńczych salach jest płatny, czy na Solcu jak w innych szpitalach funkcjonują sale o tzw. podwyższonym standardzie, bo nie mogę znaleźć o tym info na stronie szpitala.
aha i jak sa wyposażone sale porodowe ?
aha i jak sa wyposażone sale porodowe ?
Priscilla
Fan(ka)
Tiger - ja tez mam pytanie dotyczace tej szkoly rodzenia o ktorej pisalas. Czy ona rzeczywiscie duzo daje? Patrzylam na jej program, ale jakos mnie nie przekonal - widzialam fajniejsze Ale jesli warto przez wzglad na to, ze mowia cos o szpitalu, poznajesz lekarzy, polozne itp, to warto skorzystac. Pls napisz mi jakies wrazenia odnioslas z uczestnictwa w tych zajeciach i czy wiedza tam nabyta rzeczywiscie sie potem przydaje?
Priscilla, napiszę tak. Mi się tam podobało, bo nie sprawdzałam gdzie indziej. Wybór należy do Ciebie. Lekarzy nie poznajesz, tylko tą położną. Ale zawsze można zapytać o zwyczaje panujące na Solcu, bo Ona jest stamtąd. Ja osobiście polecam szkołę rodzenia samą w sobie. Robiłam wiele notatek dot. pielęgnacji dziecka, takich praktycznych, z życia wziętych, a nie z literatury. Poza tym nauczyłam się prawidłowo oddychać.
Nie musisz uczestniczyć akurat w tej szkole rodzenia, ale jak już napisałam wyżej polecam jakąkolwiek, bo myślę, że warto jeśli rodzisz pierwszy raz.
Przepraszam, że odpowiadam tak zdawkowo, ale właśnie się pakuję do szpitala, tzn. siebie i młodszą córeczkę. Zapalenie oskrzeli, niestety Nie wiem kiedy wyjdziemy...Tak mi smutno i źle
Trzymaj się i daj znać jak wizyta u "Pałasza" i którą szkołę rodzenia wybrałaś. Odezwę się po powrocie, czyli mam nadzieję, że szybko i ze zdrową Alicją!!!
ściskam
Nie musisz uczestniczyć akurat w tej szkole rodzenia, ale jak już napisałam wyżej polecam jakąkolwiek, bo myślę, że warto jeśli rodzisz pierwszy raz.
Przepraszam, że odpowiadam tak zdawkowo, ale właśnie się pakuję do szpitala, tzn. siebie i młodszą córeczkę. Zapalenie oskrzeli, niestety Nie wiem kiedy wyjdziemy...Tak mi smutno i źle
Trzymaj się i daj znać jak wizyta u "Pałasza" i którą szkołę rodzenia wybrałaś. Odezwę się po powrocie, czyli mam nadzieję, że szybko i ze zdrową Alicją!!!
ściskam
reklama
Agaciulka28
Mama czerwcowa `06
BŁAGAM PISZCIE, CO WIECIE O TYM SZPITALU, CZY RODZIŁYŚCIE W NIM I JAK RODZIŁYŚCIE, A MOŻE PLANUJECIE TAM RODZIĆ, BO KTOŚ WAM POLECIŁ, DAJCIE NAMIAR NA DOBREGO LEKARZA Z MADALIŃSKIEGO !!!!!!!!!
Podziel się: