Cześć
Ja mam termin na sierpień ale już zaczełam rozglądać się za szpitalem.
Szykam dobrego lekarza prowadzącego...Rozważam szpital na Madalińskiego więc, karola79 może mi kogoś poradzisz
Napisz wogole czyś zadowolona z porodu i ogólnie z warunków w tamtejszym szpitalu.
Z wszelkie inne opinie również dzięki!
)))
Witammm
Również mam termin na sierpień
narazie chodze na madalińskiego do lekarki, ktora prowadzi moją ciąże. nie wiem jak z porodem, ale gdy bylam tam na izbie przyjec z plamieniami to wszyscy traktowali mnie fajnie, zachowane wszystkie zasady poszanowania intymnosci, mega miłe położne i lekarz rowniez. No i moja ginekolog jest super
warunki jak w prywatnej klinice, choc maja umowe z nfz. I jak tam bylam to np na izbe przyjec zglosila sie ciężąrna w zaawansowanej ciąży, i widac ze byla bardzo zadowolona, polozna z nia gadala tak troskliwie. wydaje sie byc az bajkowo tam.
Karola potwierdza widać to jakas zdazylam sobie sama wyrobic opinie na temat szpitala
wiec nie ma bata, ja rodze tam. choc musze to jakos zorganizowac, bo jestem z sochaczewa, karetka mnie pewnie nie zgodzi sie tam dowiezc...ale mam sporo znajomych w warszawie, cos sie wykombinuje mam nadzieje
Mój kolega sie tam urodził
ale to było 28lat temu chyba;p
Za to kompletnie odradzam przychodnie na woli, przy ul.elekcyjnej!!!! i dr.Andrzeja Krajewskiego. Byłam u niego na wizycie zanim potwierdzilam ciaze, w sensie mialam zrobiony test, okres mi sie spoznial juz ponad dwa tygodnie - a mialam superregularny cykl. czulam ze to ciaza. on mnie nawet nie przebadal, wypisal skierowanie, gdy powiedzialam ze mam niepokojace plamienia, powiedzial ze mam przyjsc po usg to pogadamy... u niego w gabinecie spedzilam doslownie minute, dwie.
Nie mialam pojecia czy takie male plamienia, sa czyms zlym, ale czujac ze cos jest nie tak, pogrzebalam w necie, i nastepnego dnia zglosilam sie wlasnie do szpitala na madalinskiego. gdyby nie to to pewnie bym poronila, bo termin na usg mialam na za póltora tygodnia.