beata1973
Fanka BB :)
dziękuję za odpowiedź! a kto Ci robił cc? i powiedz jak to wygląda? przyjezdzasz w ustalonym terminie, a co sie dzieje jak porod zaczyna się przed tym czasem?
sorki ze marudze, ale mam stresa;-)
Są tam też pediatrzy? czy dzieciom robią wszystkie badania tak jak w państwowym szpitalu?
kasiulec przepraszam, że dopiero teraz Ci odpisuję, ale przy dzidzi i dwóch psiakach czas to pojęcie względne ...
Mój zespół na cc był super :-) w skład jego wchodził dr.Ostaszewski anestezjologdr.Pazio ginekolog i jeszcze jeden pan doktor którego niestety nazwiska nie poznałam a cudownie mnie pozszywał jak to się mawia wykonał koronkową robotę :-):-):-) Pediatrą Roksanki z Iatrosu jest dr.Sugocki masz tam pełen personel niezbędny dla dzidziuni :-):-):-) Co do umawiania się na sam zabieg ja byłam za pierwszym razem w 5 miesiącu następną wizytę na potwierdzenie terminu miałam jak dobrze pamiętam w 36 tygodniu. Jeżeli coś zaczyna się wcześniej dziać masz numer telefonu do swojego wybranego lekarza i dzwonisz Badania i pierwsze szczepienia dzidziuni masz robione w ramach opłaty za zabieg jedyne co musisz potem zrobić sama to badanie przesiewowe słuchu
No coż już się napisałam ;-) Roksanka wzywa mamusię :-) Życzę Ci słoneczko tak samo miłych wspomnień jakie ja mam :-) To najlepiej wydane pieniażki w mojm życiu :-) Jak usłyszysz o paciętce z końca lipca która już w dzień cc ganiała po klinice będzie wiadomo że to ja :-):-):-) buziaczki :-)