reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szpitale, lekarze, położne WARSZAWA

reklama
dziękuję za odpowiedź! a kto Ci robił cc? i powiedz jak to wygląda? przyjezdzasz w ustalonym terminie, a co sie dzieje jak porod zaczyna się przed tym czasem?
sorki ze marudze, ale mam stresa;-)

Są tam też pediatrzy?
Kasiulec obiecuję Ci wszystko napisać ale późnym wieczorkiem , bo teraz czasu troszkę mało :-) dzidzia , psiaki i jeszcze TŻ na obrobieniu :-)
Zedytuję tego posta w nocy i uzupełnię o odpowiedz na Twoje pytanko :-)

Wzięłam dzisiaj na spytki swoją ginkę i trochę się rzeczy dowiedziałam.

Inflancka - rzeczywiście masówka. Nie poleca w szczególności dla pierworódek. Pielęgniarek na porodówce jest mało i nie mają czasu i chęci pomagać cały czas.

Bielański - świetny szpital i oddział ale... co jakiś czas mają problemy z różnego rodzaju zarazkami które "wyłażą" z murów. Co jakiś czas zamykają oddział położniczy i zrywają wszystko do gołych murów i robią od początku.

Madalińskiego - godny polecenia

Żelazna - nic nowego. Masówka i dużo osób i mało pielęgniarek.

reklama
wiesz co rybko nie pytałam jej. Ale od znajomych wiem że sporo zależy od zmiany - niestety - sporo pielęgniarek wyznaje "tumiwisizm" ale są również złote babki.

Jagódka wysłałam ci maila - zobacz na priva

Do góry