reklama
Rodzila tam od nas jedna z lipcowek , byla bardzo zadowolona. Podsunelam jej Twoje zapytanie. pewnie odpisze Ci jak bedzie miec chwilke
Prawda Beatko,ze odpiszesz ??;-)
Byłabym bardzo wdzięczna!!!!!!!!!!!!!!!!:-):-):-):-):-):-):-):-)
Jest ordynatorem ginekologii i położnicta w Bielańskim, jest świetny, ale w prywatnym gabinecie bierze 400zł za wizytę;-)ponoc dr. Debski jest bardzo dobry.
Ale jego pacjentki w Bielańskim traktowane są po królewsku
beata1973
Fanka BB :)
Dziewczyny czy któraś z Was miała cc w Iatrosie?
Jak wygląda opieka nad noworodkami? jak wspominacie pobyt w klinice?
czy warto zdecydować się na poród właśnie tam. Będę wdzięczna za wszystkie informacje
kasiulec jak mam być szczera do bólu to są najlepiej wydane pieniażki w mojm życiu :-):-):-) Obsługa rewelacyjna , położne do dzieciaczków podejście anioła :-) lekarze przemili :-) warunki super :-) . Polecam Ci tą klinikę ze szczerego serduszka napewno będziesz zadowolona :-)
kasiulec jak mam być szczera do bólu to są najlepiej wydane pieniażki w mojm życiu :-):-):-) Obsługa rewelacyjna , położne do dzieciaczków podejście anioła :-) lekarze przemili :-) warunki super :-) . Polecam Ci tą klinikę ze szczerego serduszka napewno będziesz zadowolona :-)
dziękuję za odpowiedź! a kto Ci robił cc? i powiedz jak to wygląda? przyjezdzasz w ustalonym terminie, a co sie dzieje jak porod zaczyna się przed tym czasem?
sorki ze marudze, ale mam stresa;-)
Są tam też pediatrzy? czy dzieciom robią wszystkie badania tak jak w państwowym szpitalu?
Ostatnia edycja:
malina1979
;)
reklama
Podziel się: