reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szpitale , lekarze, położne w KATOWICACH

Witam was serdecznie.Rodzilam dwa razy w szpitalu Kolejowym w Katowicach i za kazdym razem nie zalowalam.Obsluga super polozne wspaniale ,pielegniarki cudownwe o wszystkim mozna bylo porozmawiac lekarze dobrzy fachowcy ,szczegolnosci ordynator oddzialu dr.Dabrowski warto sie udac do niego na wizyte miesiac przed porodem :-p bo w tedy sie jest jego pacjetka i jest mozliwosc zalatwienia znieczulenia tylko trzeba o tym wspomniec ze bardzo sie chce.Jak bym miala rodzic po raz 3 to tylko tam.Naprawde cudowny personel!!!!!

reklama
Mam pytanko czy ktos sie orientuje co trzeba mieć do porodu w Szpitalu Kolejowym w Katowicach?? Moj lekarz twierdzi, ze oprocz rzeczy dla siebie dla dzieciatka mam zabrac tylko paczke pampersów, ale on jest lekko zamotany wiec wolałabym zweryfikowac:) Bede bardzo wdzieczna za wszelkie informacje

Katharina czy chodzi ci o szpital na Łubinowej?Poród jest za darmo a reszta?I proszę napisz coś więcej na temat tego szpitala,bo właśnie się nad nim zastanawiam

Witam,
przyłączam się do Twojego pytania monika1721
również poszukuję jakiejś dobrej prywatnej kliniki w Katowicach

Ja wybieram chyba szpital kolejowy i tez słyszałam ze zabrac trzeba tylko rzeczy dla siebie a dla dziecka pampersy.A ty już byłaś w tym szpitalu się dowiedziec wszystkiego?Potzrebne jest jakies skierowanie jak sie chce rodzic na kolejowym?Bo ja chodze prywatnie do lekarza i siw zastanawiam jak to ma byc.Pozdrawiam

Witam, nie wiem czy juz wiecie cos wiecej na temat Kliniki na Lubinowej w Katowicach Ochojcu, ale moge powiedziec co nieco z mojego doswiadczenia. Od lipca jezdze tam na wizyty do doktora Tomasz Ślęczki i musze przyznac, ze nie spodziewalam sie takiej opieki. Fakt, ze za wizyte place 100PLN, ale mam pewnosc, ze w razie problemu nie zostane sama - sprawdzilam w praktyce (moglam zadzwonic do lekarza w sobote o 22h i nie bylo problemu z porada, podobnie wizyta w niedziele). Z tego co wiem to w chwili obecnej za nic sie nie placi ani za porod ani za opieke nad maluszkiem. Jedynie co jest platne to znieczulenie na wlasna prosbe i doplata do sali 1-os. Nie wiadomo co bedzie po nowym roku, na co podpisza kontrakt. Sama klinika nie przypomina szpitala, wszyscy sa bardzo mili i nie czuc zapachu obecnego w innyc placowkach medycznych. Czytalam bardzo duzo opinii na temat tej kliniki i nie spotkalam zadanych niepokojacych. Mam nadzieje rodzic tam malenstwo w przyszlym roku i mam nadzieje, ze opinie ktore czytalam potwierdza sie.
Pozdrawiam serdecznie wszystkie przyszle i obecne mamy
Monika

Ja też polecam ta klinike na Łubinowej i tego właśnie lekarza tzn. Tomasza Ślęczkę, wczoraj ogladałam salę porodową bo jestem juz blisko terminu. Nie ma lepszego szpitala w okolicy i takiej opieki (usg 4 D co 3 tygodnie)

Jesli chodzi o szpital Kolejowy to odradzam, to nie ten sam szpital co jeszcze dwa lata temu. W zeszłym roku nie było ciepłej wody i ogrzewania. Na dodatek zdarzały się przypadki bakterii coli...

Ja wybieram chyba szpital kolejowy i tez słyszałam ze zabrac trzeba tylko rzeczy dla siebie a dla dziecka pampersy.A ty już byłaś w tym szpitalu się dowiedziec wszystkiego?Potzrebne jest jakies skierowanie jak sie chce rodzic na kolejowym?Bo ja chodze prywatnie do lekarza i siw zastanawiam jak to ma byc.Pozdrawiam

Daruj sobie ten szpital, polecam natomiat: Łubinowa 3 :: bezpłatne porody w luksusowych warunkach :: prowadzenie ciąży :: kameralne porody

witaj. Ja rodziłam na Raciborskiej i muszę przyznać że ten szpital, oddział, lekarze i położne spełniły moje oczekiwania. Na prawdę REWELACJA. POLECAM. A największa przyjemność rodzić pod nadzorem dr Świtały - ordynatora tego oddziału. Pozdrawiam

reklama
mnie z DG przewiezli do Katowic na Ligote do kliniki i tak na porodowce lekarze cały czas latali co chwila ktos do mnie podchodził...a musze przyznac ze nikogo tam nie znałam ale personel mnie traktował na rowni z inymi pacjentkami...po porodzie lezałam na na oddziale II i jest rewelacyjny połozne super...jedynie nie zawsze mogłam sie dogadac z lekarzami od dzieci...niby mowili ale tak jakby nie wszystko, ale ogolnie polecam!

Do góry