reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szpitale , lekarze, położne w KATOWICACH

Ja będę tam rodzić w lutym, od września ciążę prowadzi dr Koza, za wizyte bierze 100 zł, polecić go mogę z czystym sumieniem, przyjmuje na mariackiej... co do kliniki szkoła rodzenia w sumie przydatna, bo pozwala oswoić się z miejscem, ale jako, że jest płatna (200 zł za 4 spotkania) mogłoby być coś bardziej praktycznego- np nauka kąpania czy przewijania maluszka, a takich zajęć nie było... praktycznie jedynie gimnastyka i nauka oddychania- więc warto... płatne na pewno jest ZZO i pojedyncza sala... nie nastawiam się, że skorzystam;-) i fajną mają porodówkę i bardzo sympatyczne położne... aż wstyd będzie na nie krzyczeć z bólu podczas akcji porodowej...;-);-);-)

reklama
Dziewczyny czekam na relacje, jak atm na lubinowej i ile Was i co kosztowało...my staramy sie już 5 miesiąc i nic. Zastanawiam sie nad zmiana lekarza...może na kogoś z lubinowej...sama juz nie wiem

Dziewczyny czekam na relacje, jak atm na lubinowej i ile Was i co kosztowało...my staramy sie już 5 miesiąc i nic. Zastanawiam sie nad zmiana lekarza...może na kogoś z lubinowej...sama juz nie wiem

Witaj, Kamuzo:-) to może po prostu przestańcie się "za bardzo" starać i idźcie na spontan??!!:tak::tak::-D:-D stres niepotrzebny też nie pozostaje bez wpływu na Was oboje- mam nadzieję, że figle nadal Was cieszą mimo celu, jaki im przyświeca;-) życzę powodzenia a poród mój niebawem, więc nie omieszkam go tu opisać.

pozdrawiam

Dziewczyny, a czy jest gdzieś w Katowicach jakaś bezpłatna szkoła rodzenia? Szukałam, szukałam i nic nie znalazłam, a czas nagli i chciałabym już gdzieś zacząć chodzić. Znalazłam tylko takie prywatne (m.in. na ul.Wojewódzkiej, ale tam koszt takiego"kursu" to ok. 400 zł.). Gdzie Wy chodziłyście i czy w ogóle chodziłyście?

Dziewczyny, a czy jest gdzieś w Katowicach jakaś bezpłatna szkoła rodzenia? Szukałam, szukałam i nic nie znalazłam, a czas nagli i chciałabym już gdzieś zacząć chodzić. Znalazłam tylko takie prywatne (m.in. na ul.Wojewódzkiej, ale tam koszt takiego"kursu" to ok. 400 zł.). Gdzie Wy chodziłyście i czy w ogóle chodziłyście?

my chodziliśmy na Łubinową 3- cena 200 zł/4 spotkania. o bezpłatnych - niestety nie wiem :-(

a poród mój niebawem, więc nie omieszkam go tu opisać.
No to Martussa82 ja napewno jestem zainteresowana twoją relacją z tego najpiękniejszego dnia, ponieważ też zamierzam rodzić na Łubinowej tylko dopiero w kwietniu. Więc napewno przydadzą mi sie twoje wskazówki :-)
Pozdrawiam i życze wytrwałości w tych ostatnich dniach razem jeszcze z dzidziusiem.

Dziewczyny, będę wdzięczna za informacje:

• Ile obecnie (tj. w 2008/09 r.) kosztuje wizyta u dr Włocha?
  • Jak wygląda kwestia znieczulenia okołooponowego w Klinice w Ligocie i jaka jest cena?

Będę wdzięczna za odpowiedź.(gg1619788)

reklama
Witam!
Szukam dziewczyn, które rodziły lub mają zamiar rodzic w Katowicach na Łubinowej. Proszę o oipnię na temat tego szpitala

Do góry