reklama
Oj tak rzeczywiście male sprostowanko....nie wiem skąd wziełam to,ze jest ordynatorem...hymmmm....tak mi się wydawało,że widziałam kiedyś na piączątceale sprawdziałam i macie racje
tak czy siak super babeczka polecam
tak czy siak super babeczka polecam
Witajcie dziewczyny, za dwa tygodnie mam termin porodu, strasznie się boje bo nie wiem czego się spodziewać, poza tym słyszałam negatywne opinuie na temat tego szpitala. Może któraś z was rodziła tam i mogła by mi coś więcej powiedzieć.
Proszę o informację
Proszę o informację
Irlandia
Mama Kwietniowa 2006
Masz cały wątek o łódzkich szpitalach przyklejony u góry tego działu, zapraszam do czytania. Poza tym w dziale "To my" jest wątek Łódzkich mamuś i tam z pewnością ktoś ci odpisze. Ja rodziłam w Madurowiczu i na temat CZMP wiem niewiele.
Pozdrawiam!
Pozdrawiam!
kiniusia
Mamusia Bartusia :)))
Cześć dziewczyny ,ja mam pytanko dotyczące NZOZ Centrum Medyczne Bazarowa ul.Bazarowa 9.
Czy któraś z Was mogłaby podać mi opinie o tej placówce,lekarzach ginekologach???
I czy któraś z Was dziewczyny leczyła się u doktora Wnuka-ginekologa?
Za wszystkie opinie bardzo dziękuję.:-):-):-)
Pozdrawiam.
Czy któraś z Was mogłaby podać mi opinie o tej placówce,lekarzach ginekologach???
I czy któraś z Was dziewczyny leczyła się u doktora Wnuka-ginekologa?
Za wszystkie opinie bardzo dziękuję.:-):-):-)
Pozdrawiam.
kiniusia
Mamusia Bartusia :)))
Szkoda,że nikt mi nie podpowiedział.ale już...
Mogę wyrazić swoją opinię,bo już jestem po wizycie u ginekologa:
dr Wnuk z "Bazarowa"-ODRADZAM!!!
Dla mnie lekarz nie kompetentny i z gabinetu wyszłam wściekła jak osa i chciało mi się płakać.
Stwierdził,że nie może mi pomóc w staraniach o dzidzię,bo nie jestem mężatką,a jakbym była to wg niego na pewno nie miałabym odpowiedniego stażu małżeńskiego.
Ale to,że z moim jesteśmy ze sobą kupę lat,jestem po poronieniu i bardzo chcemy mieć dzidziolka to nic nie znaczy...:-(
Jedynym badaniem.które przeprowadził to badanie palpacyjne (chyba tak się to pisze...).
Żadnych dodatkowych badań i kazał przyjść za kilka miesięcy...ohhh...szkoda słów...:-(
Dla mnie lekarz nie kompetentny i z gabinetu wyszłam wściekła jak osa i chciało mi się płakać.
Stwierdził,że nie może mi pomóc w staraniach o dzidzię,bo nie jestem mężatką,a jakbym była to wg niego na pewno nie miałabym odpowiedniego stażu małżeńskiego.
Ale to,że z moim jesteśmy ze sobą kupę lat,jestem po poronieniu i bardzo chcemy mieć dzidziolka to nic nie znaczy...:-(
Jedynym badaniem.które przeprowadził to badanie palpacyjne (chyba tak się to pisze...).
Żadnych dodatkowych badań i kazał przyjść za kilka miesięcy...ohhh...szkoda słów...:-(
kasiulla23
Mama marcowa'06
boziu co to za lekarz
wiesz co kolezanka miala problemy z zajadciem w ciaze i leczyla sie z powodzeniem w salve na struga i jest jeszcze jakis lekarz dosc znany w czmp
karolkaz
Fanka BB :)
Szkoda,że nikt mi nie podpowiedział.ale już...
brak słów
a co ma staż małżeński do zajścia w ciążę ..tak się zastanawiam???????
reklama
AlicjaG76
Aktywna w BB
mnie w zajściu i utrzymaniu ciąży pomogł prof. Malinowski "Gynemed", a przy porodzie dr Hincz CZMP - obaj. Polecam serdecznie
Podziel się: