reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szpitale, lekarze, położne - ŁÓDŹ I OKOLICE

potwierdzam Baś-Budecka rewelacyjnym jest diagnostykiem USG ..ale to z pewnością lekarz ginekolog położnik ..i z tego co wiem ordynatorem nie jest ale w Madurowiczu pracuje . ma tytuł doktora

reklama
Oj tak rzeczywiście male sprostowanko....nie wiem skąd wziełam to,ze jest ordynatorem...hymmmm....tak mi się wydawało,że widziałam kiedyś na piączątce:confused:ale sprawdziałam i macie racje:tak:

tak czy siak super babeczka polecam:tak:

Witajcie dziewczyny, za dwa tygodnie mam termin porodu, strasznie się boje bo nie wiem czego się spodziewać, poza tym słyszałam negatywne opinuie na temat tego szpitala. Może któraś z was rodziła tam i mogła by mi coś więcej powiedzieć.
Proszę o informację

Masz cały wątek o łódzkich szpitalach przyklejony u góry tego działu, zapraszam do czytania. Poza tym w dziale "To my" jest wątek Łódzkich mamuś i tam z pewnością ktoś ci odpisze. Ja rodziłam w Madurowiczu i na temat CZMP wiem niewiele.
Pozdrawiam!

Cześć dziewczyny ,ja mam pytanko dotyczące NZOZ Centrum Medyczne Bazarowa ul.Bazarowa 9.
Czy któraś z Was mogłaby podać mi opinie o tej placówce,lekarzach ginekologach???:tak:
I czy któraś z Was dziewczyny leczyła się u doktora Wnuka-ginekologa?
Za wszystkie opinie bardzo dziękuję.:-):-):-)
Pozdrawiam.:-D

Szkoda,że nikt mi nie podpowiedział.ale już...
Mogę wyrazić swoją opinię,bo już jestem po wizycie u ginekologa:
dr Wnuk z "Bazarowa"-ODRADZAM!!!
Dla mnie lekarz nie kompetentny i z gabinetu wyszłam wściekła jak osa i chciało mi się płakać.
Stwierdził,że nie może mi pomóc w staraniach o dzidzię,bo nie jestem mężatką,a jakbym była to wg niego na pewno nie miałabym odpowiedniego stażu małżeńskiego.
Ale to,że z moim jesteśmy ze sobą kupę lat,jestem po poronieniu i bardzo chcemy mieć dzidziolka to nic nie znaczy...:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::-(
Jedynym badaniem.które przeprowadził to badanie palpacyjne (chyba tak się to pisze...:zawstydzona/y:).
Żadnych dodatkowych badań i kazał przyjść za kilka miesięcy...ohhh...szkoda słów...:-(

Stwierdził,że nie może mi pomóc w staraniach o dzidzię,bo nie jestem mężatką,a jakbym była to wg niego na pewno nie miałabym odpowiedniego stażu małżeńskiego.
Ale to,że z moim jesteśmy ze sobą kupę lat,jestem po poronieniu i bardzo chcemy mieć dzidziolka to nic nie znaczy...:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::-(
Jedynym badaniem.które przeprowadził to badanie palpacyjne (chyba tak się to pisze...:zawstydzona/y:).
Żadnych dodatkowych badań i kazał przyjść za kilka miesięcy...ohhh...szkoda słów...:-(

boziu co to za lekarz :szok::szok::szok::angry::angry::angry:
wiesz co kolezanka miala problemy z zajadciem w ciaze i leczyla sie z powodzeniem w salve na struga i jest jeszcze jakis lekarz dosc znany w czmp

Szkoda,że nikt mi nie podpowiedział.ale już...
Mogę wyrazić swoją opinię,bo już jestem po wizycie u ginekologa:
dr Wnuk z "Bazarowa"-ODRADZAM!!!
Dla mnie lekarz nie kompetentny i z gabinetu wyszłam wściekła jak osa i chciało mi się płakać.

brak słów :szok::szok::szok::szok::szok::szok:
a co ma staż małżeński do zajścia w ciążę ..tak się zastanawiam???????

reklama
Do góry