reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szpitale, lekarze, położne - ŁÓDŹ I OKOLICE

Dziewczyny dostałam odpowiedź z Salve,

otóż porodówka będzie gdzieś dopiero w styczniu na teofilowie:-) ale z tym styczniem to nie na 100%:no:

reklama
J polecę dr. Barbarę Michalak. Prywatnie przyjmuje w Koluszkach, ale3 pracje w ŁODZI.Niestety niewiem dokładnie w którym szpitalu. Jak ja rodziłam pracowała jeszcze w Brzezinach.Bardzo żałuję że już nie.Super kobitka.

witajcie mamusie...ja mojego synka urodziłam w Centrum Zdrowie Matki Polki w ŁODZI, co prawda było to 5 lat temu,ale mam średnie wspomnienia:-(.Mój poród zakończył sie cesarka,na która obudzony w środku nocy pon doktorek...tak mi przeciachał brzuch,ze szkoda gadać:no:.Pielęgniarki tez średnio były sympatyczne.Na oddziale noworodkowym już było oki,super opieka nad nami i dzieciaczkami:-),jedyne co mi sie tam nie podobało to możliwość nie kończących sie odwiedzin i przesiadywania tabunów rodzin na salach ,a przecież wiadomo ze spokój przede wszystkim wtedy potrzebny i mamusiom i dzieciaczkom:-).

U mnie nie wolno było wynosić dzieci za oddział. Tatusiowie i dziadkowie widywali dzieci na chwile przy drzwiach. Nie mogli też wchodzić na oddział.Chyba że ktoś dała w łapę. Tak przy mnie rodziła i jej mąż jako jedyny mąż z 8 mógł wejść i siedzieć przy niej.Babcie dziecka też.

Ja moge wszystkim polecic mojego lekarza prowadzacego- dr Krekore.Jest niezwykle mily i delikatny.Zawsze moge do niego zadzwonic gdy mam jakies watpilwosci czy pytania.Polecil mi go kiedys moj znajomy lekarz internista.Zawsze slysze o nim bardzo pozytywne opinie.Krekora pracuje w CZMP dlatego wlasnie tam zamierzam urodzic.Jesli udaloby mi sie rodzic w obecnosci mojego lekarza to bylabym szczesciara :cool2:Martwi mnie tylko na jaka polozna trafie...wiadomo ludzie sa rozni, niektorzy wykonuja swoj zawod z powolania a niektorzy robia to co do nich nalezy i nie wkladaja w to serca :-(

Drogie Panie!
Jestem aktualnie w trakcie zbierania materiałów do swojej pracy magisterskiej, w której zastanawiać się będę nad obrazem szpitala "Matka Polka" w opowieściach rodzących tam kobiet. Jeżeli któraś z Was Drogie Panie miałaby czas, aby napisać mi o swoich doświadczeniach związanych z porodem i pobytem w Matce Polce, to byłabym ogromnie wdzięczna. Każda taka opowieść będzie dla mnie ogromną pomocą. Podaje e-maila, gdyby któraś z Pań chciała mi przesłać bezpośrednio.
Z góry bardzo dziękuję.
Maria Węgrzynowska
mwegrzyn@o2.pl

Tak,tak ja moge polecic bardzo dobrą dr.BudeckąJest ordynatorem w Madurowiczu a prywatnie przyjmuje na ul.Zielonej i na ul.Wigury(do 23 w nocy nawet)
Jak ktos chciałby numer tel to podam na maila.
Polecam

reklama
Ale dr. Baś-Budecka nie jest położną tylko lekarzem ginekologiem-położnikiem. A na ktorym oddziale jest ordynatorem? Bo ze stanu mojej wiedzy wynika, że żadnego połozniczego o ile wiem... Ale może coś się zmieniło? :confused::sorry2:
Jedno potwierdzam na 100%, że to dobry lekarz i świetny diagnostyk USG.

Do góry