reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szpitale, lekarze, położne - ŁÓDŹ I OKOLICE

Hej dziewczyny :-), mam pytanko, czy któraś z Was jest pacjentką dr Wilińskiego z Madurowicza? Proszę o jakieś informację o tym lekarzu, czy będąc jego pacjentką z gabinetu prywatnego muszę "dodatkowo opłacić" jego obecność przy porodzie?

reklama
Polecam gorąco dr.Agatę Karowicz-Bilińską z Madurowicza.
To wspaniały ginekolog i położnik. Prowadzi moją ciążę od samego poczatku i jest zastępcą OCPU :-):-):-)

Najlepszy ginekolog do jakiego trafiłam - Adam Jerzyński z madurowicza. :-):-):-)Przyjmuje też prywatnie w Medpulsie na Łanowej 4.
Położnik, świetny fachowiec, specjalista od ciąży powikłanej, lata praktyki w Stanach. Poza tym to po prostu świetny facet, poświęca każdej pacjentce tyle czasu ile potrzeba, dokładny i absolutnie godny zaufania. Prowadził moją ciążę i robił cesarskie cięcie :-):-):-).

Dziewczyny ,mam pytanko:
Czy któraś z Was zna może dr Niwalda z CZMP?
Jakie są Wasze opinie na temat kliniki niepłodności w CZMP oraz na temat w/w doktora.
Jest to dla mnie dosyć ważne.:tak:
Pozdrawiam i dziękuję:):tak:

Kiniusiu nie polecam tego lekarza!!!!!!!!!
Żona mojego szwagra miała problemy z nieplodnością i leczyli sie u niego..... Wreszcie im się udało i zaszli w ciążę
ale zarodek źle się rozwijal i obumarl w 9 tygodniu ciąży.
Dziewczyna musiała mieć łyżeczkowanie... oczywiscie zabieg przeprowadzal Niwald... po zabiegu goraczkowała, itd.. chyba po 2 dniach lekarze zrobili usg i okazało się,że macica nie jest dokladnie wyczyszczona i stad goraczka.....
A dr Niwald powiedział do mojego szwagra,że to poprostu błąd w sztuce :angry::angry::angry::angry::angry:
Brak słów :no::no::no::no:

Podciągnę troszkę temat do góry:tak:.
Dziewczyny ,powiedzcie mi coś na temat dr Baradyna.
Będę przeogromnie wdzięczna.:-)
Pozdrawiam.

Dziewczyny ,mam pytanko:
Czy któraś z Was zna może dr Niwalda z CZMP?
Jakie są Wasze opinie na temat kliniki niepłodności w CZMP oraz na temat w/w doktora.
Jest to dla mnie dosyć ważne.:tak:
Pozdrawiam i dziękuję:):tak:

Ja nie zgadzam sie ze złymi opiniami na jego temat. Dla mnie jest wspaniałym lekarzem, który jest bardzo konkretny a nie śmiejący się bez przerwy i żartujący jak niektórzy. Jest troszkę małomówny ale gdy się go o coś zapyta to wszystko wyjaśni bez problemu. My z mężem leczyliśmy się przez
lata na niepłodność. Zaczeliśmy w poradni niepłodności w ICZMP a teraz prywatnie bo godziny nam nie pasowały. Zrobił wszystko co mógł i to po kolei wszystkie badania, od podstawowych do zabiegów. Teraz jestem w tygodniu ciąży którą oczywiście on prowadzi. Leżałam też miesiąc w szpitalu w ICZMP w 7 tygodniu i uratowali mi ciążę! :-) A dr Niwald zaglądał codziennie choćby spytać czy bardzo się nudzę ;D Polecam go z czystym sumieniem. :tak::tak: :tak:

Dużo osób twierdzi że jest gbur i niekulturalny ale proszę uwierz mi, że to brednie. On jest poprostu spokojny a nie śmiejący się z byle powodu. Leżałam w szpitalu bardzo długo i więcej widziałam tam "chorych" ludzi (pacjentów) a nie lekarzy. to z nimi głównie jest problem, gdy są najmądrzejsi na świecie i znają się lepiej od lekarzy. A to oni mają na sobie ogromną odpowiedialność i naprawdę żaden na szkodę nie działa nigdy. A o łyżeczkowaniu czytałam, że takie sytuacje zdażają się największym sławom gdzy macica nie jest jeszcze dobrze przygotowana do zabiegu.

Hej dziewczyny :-), mam pytanko, czy któraś z Was jest pacjentką dr Wilińskiego z Madurowicza? Proszę o jakieś informację o tym lekarzu, czy będąc jego pacjentką z gabinetu prywatnego muszę "dodatkowo opłacić" jego obecność przy porodzie?

Dr Wiliński prowadził moją drugą ciążę a właściwie jej końcówkę. Z czystym sumieniem mogę go polecić jako świetnego lekarza a także człowieka. Bada dokładnie, jest bardzo sympatyczny i taki ludzki. Byłam u niego na dwóch ostatnich wizytach przed porodem, za jego obecność przy porodzie nie płaciłam ani grosza. Gdy leżałam już na sali z noworodkami pan doktor mimo że nie miał obchodu i tak przychodził do mnie dowiadywać się jak się czuję. Generalnie jest to lekarz dzięki któremu poród i pierwsze dni po porodzie wspominam super.

reklama
Czesc Dziewczyny jestem nowa, za bardzo nie wiem jak sie poruszac na frum itp. Mam jednak pytanie jestem w 36 tygodniu ciazy zamierzam rodzic w Madurowiczu czy moze ktoras z was orientuje sie czy znieczulenie w tym szpitalu jest odplatne??

Do góry