reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szpitale, kliniki,lekarze, połozne KRAKÓW

witajcie dziewczynki, tak sobie po raz kolejny podczytałam ten wątek i tak mi się nasunęło jednopytanie: nie wiecie jak jest ze z nieczuleniem w Żeromskim? bo niby tam już rodziłam (2007) i teraz też mam taki zamiar, ale po pierwszym porodzie bez znieczulenia coraz częściej myślę na ten temat...

reklama
oficjalnie nie ma ZZO ale gdzieś wyczytałam że położna jakaś powiedziała że po prostu tego nie mówią głośno ale zdarza się że założą ...... nie wiem jak jest na prawdę ...... też chcę tam rodzić w zasadzie to jestem zdecydowana :) lekarkę prowadzącą mam z Żeromskiego własnie

Cześć :)
ja się tam wybieram na rodzenie, rozmawiałam dosyć dużo z położnymi tam i z tego co się dowiedziałam znieczulenia tam są, ale nie zmuszają, zależy to tylko od Ciebie ;)

Mam termin dopiero na styczeń ale powoli zbieram informacje o szpitalach, to liczę na jakąś opinie o szpitalu:).Powodzonka Gazela33

w Żeromskim jest ZZO za darmo, rozmawiałam z położną.

Moja koleżanka jest położną w Rydygierze (aktualnie jest na wychowawczym) i jak byłam w ciąży nie polecała mi tego szpitala. Ona sama dwójkę dzieci urodziła w Żeromskim i jest zadowolona.

Moja koleżanka jest położną w Rydygierze (aktualnie jest na wychowawczym) i jak byłam w ciąży nie polecała mi tego szpitala. Ona sama dwójkę dzieci urodziła w Żeromskim i jest zadowolona.
Heh, ja bym też nie chciała, żeby kolega z pracy odbierał mi poród :-D;-)
A tak serio, to możesz napisać czemu nie polecała Rydygiera?

a co sadzicie o narutowiczu? ile co tam kosztuje przedewszystkim porod rodzinny?
pytam bo tam mam lekarza super cudownego rycerza mojej ciazy dr basta/POLECAM/ i tam chce rodzic:-)

Witajcie, jestem nowa na forum i mam pytanie do dziewczyn z Krakowa. Czy którąś z Was prowadzi(ł) w czasie ciąży dr Władysław Glinka? Jakie macie wrażenia, czy jesteście zadowolone?

reklama
Witajcie,
powoli zaczynam rozglądać się za szpitalami w Krakowie. Zastanawiam się nad szpitalem MSWiA na Galla oraz Siemiradzkim.. ale chyba w żadnym z nich nie można rodzić na stojąco na przykład.. :/ Poza tym nie wiem czy w MSWiA mozna wchodzic do wody w I fazie porodu? Może wiecie, czy jest w ogóle w Krakowie taki szpital? Poza tym zależy mi na ochronie krocza i chcę rodzić SN, ale z ZZO.

Dziękuję!

Do góry