dziewczyny a powiecie mi cos wiecej o szpitalu im Raszei??? chciała bym tam rodzić...a nie wiem dokładnie jka wygłada tam opieka w trakcie i po porodzie ...tzn czy dzidzius bedzie ze mna czy przynoszony tylko na karmienie i czy maz bedzie mogl wejsc na sala czy tak jak w świętej rodziny tylko być na korytarzu?
pozdrawiam przyszłe mamusie
Ja rodzilam w Raszei na poczatku grudnia 2009. Porod wspominam baaardzo dobrze. Maz byl ze mna (porod rodzinny 50zl). Nie klada Cie "plackiem" tylko sami "wyrzucaja" na korytarz, zeby pochodzic, pokazuja jak sie ruszac, jak moze Ci pomoc maz, proponuja pilke lub prysznic. Polozne wspaniale babki- ja zalapalam sie tylko na jedna zmiane, bo rodzilalm 9 godzin, ale od innych dziewczn wiem ze reszta poloznych tez jest ok Slyszalam natomiast zle opinie o Paniach z oddzialu noworodkowego, ale jak ja tam rodzilam to wszystko bylo ok i nie moge na nikogo nazekac. Dziecko przynynosza jakas godzine po porodzie i jest juz caly czas z Toba Pielegniarki pokaza Ci jak przystawic do piersi, jak przewinac i wyjasnia co tylko bedziesz chciala. Co do odwiedzin to jak ja tam bylam to niestety ich nie blo Nie wpuszczali nikogo z powodu swinskiej grypy....