reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szpitale i prywatne kliniki POZNAN

reklama
Tak czytam te opisy i jakoś nie mogę znaleźć żadnej informacji o prywatnych klinikac w Poznaniu? może źle szukam :/ Czy jest jakaś w ogóle? Mam termin na 2 lipca; chciałabym sobie jakiejś poszukać. pozdrawiam wszystkie przyszłe mamy! Czekam na odpowiedzi

jagiellonia - też sama czekam na taką informację - ale w naszym "pięknym" mieście chyba nie ma możliwości rodzenia w prywatnej klinice

hej hej.
czy jest może ktoś kto rodził w Raszeji??
może ktoś zna lekarzy, położne z tego szpitale.
Czytałam na innych forach, że mimo iż szpital stary to personel jest bardzo miły moja koleżanka rodziła tam dwa lata temu i bardzo chwali. Ale może jest tu ktoś kto ma jakieś doświadczenie związane z tym szpitalem.

czesc dziewczyny!!! Szukam opiekunki dla swojego malucha. Potrzebuję kogos doswiadczonego i zaufanego od czerwca , mieszkam na ratajach- mozecie mi kogos polecic?

niedługo mam termin porodu ( 18.04) wybrałam szpital na mickiewicza w poznaniu... jak waszym zdaniem prezenyuje sie ten szpital????
czytałam ze wszyscy chwala szpital na polne... ja w przewodniku po szpitalach połozniczych przeczytałam ze wcale nie jest tam tak super jak piszecie...np taka wypowiedz "przy porodzie czesto asystuja studenci nie zawsze pytajac o zgodeZanim zaczeła sie na dobre cała akcja obejrzało mnie chyba z 30 osob(...)" inna relacja "studenci czesto uczestniczyli w obchodach. kobiety z sali miały sie odkryc, rozlozyc nogi i odciagnac koszule a oni stali na przeciwko co było upokarzajace. mogli tez dotykac brzucha by sprawdzic jak obkurcza sie macica... co było upokarzajace"
Pisze rowniez ze personel sal porodowych nie jest miły.
Kobiety narzekały na brak informacji o przebiegu porodu i podawanych srodkach ''My cali w stresie, co sie dzieje, pani doktor niczego nie tłumaczy tylko wychodzi" kolejny list " nie wiem jakie srodki znieczulajace mi podano , kiedy o to zapytałm usłyszałam smiech"
Jest tu jeszcze pare innych wypowiedzi ale nie bede juz tak sie rozpisywac...
a wy co o tym sadzicie????

COZ NATI 66 ILE OSOB TYLE OPINII JA RODZILAM NA POLNEJ PONAD 2 LATA TEMU I JESZCZE DO DZISIAJ NIE WYSZLAM Z URAZU PSYCHICZNEGO TUTAJ JEST MOJ POSThttps://www.babyboom.pl/forum/zlota-lista-f51/szpitale-i-prywatne-kliniki-poznan-1843/index16.html I WIELE INNYCH OPINI O POLNEJ. JA BYM NIE ZYCZYLA NAJGORSZEGMU WROGOWI ZEBY TAM TRAFIL. TYLE O TYM. JESLI CHODZI O SZPITALE WEJDZ NA STRONE RODZIC PO LUDZKU TAM SIE MOZNA WIELE DOWIEDZIC I OCENY SA OBIEKTYWNE. A MICKIEWICZA TO CHYBA RASZEI JEST? CZY MOZE COS POKRECILAM. ZYCZE WSZYSTKIEGO DOBREGO. POZDRAWIAM

Dzieki czytałam twojego posta i jestem zszokowana dzieki teraz wiem ze szpital na polnej to nie byłaby dobra decyzja jeszcze raz wielkie dzieki i bardzo mi przykro ze miałas taki straszny porod...

reklama
Do góry