reklama
madelaine&pascal
Fanka BB :)
Witam Dziewczyny,
czy któraś z Was chodziła do dr Magdaleny Tłaczała? Szuka wiarygodnych opinii na jej temat. Przyjmuje w ENEL-Medzie oraz na Kamiennej.
czy któraś z Was chodziła do dr Magdaleny Tłaczała? Szuka wiarygodnych opinii na jej temat. Przyjmuje w ENEL-Medzie oraz na Kamiennej.
Rodziłam w grudniu bliźniaki przez cc na borowskiej, kilka dni przed porodem leżałam też na patologii ciąży. Jak dla mnie ten szpital to rewelacja, nie wiem, może dlatego że że 2,5r. wcześniej rodziłam na brochowie i okropnie wspominam tam pobyt (zwłaszcza że córka po porodzie została zarazona gronkowcem złocistym). Na Borowskiej przede wszystkim bdb i pomocny personel, no i naprawdę dobra atmosfera. Ja jak mialam po porodzie jakieś dolegliwości (kłucie serca) to nie zlekceważyli tego, tylko zrobili EKG, badania krwi, konsultacja internistyczna itp., przyszedł też fizjotrapeuta i pokazywał jak ćwiczyć po cc, do dzieci też przyszedł fizjoterapeuta i pokazał jak masować stópki dzieciom, położna zarobione, ale jak poprosisz o pomoc to pomogą bez problemu. A dzieci urodziły się 3 tyg. przed czasem i od razu już w szpitalu porobili im badania - usg główki, brzuszka itp. Cesarkę robił mi dr. Fuchs, rana pięknie się zagoiła. Na pewno minusem borowskiej jest notoryczny brak miejsc
A słyszałyście i doktorze Konradzie Położyńskim?
Jak tam z nim?
( jak był już post - to sorki - ślepa jestem ;-p):-)
Jak tam z nim?
( jak był już post - to sorki - ślepa jestem ;-p):-)
reklama
ktr
:)
Hej ja chodziłam do dr Myszczyszyna w pierwszej ciąży na długosza. Tel. do dr. bezpośrednio:.............. i do LaserTown na recepcje: 71 322 07 00. Teraz też będę do niego chodziła
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Ostatnia edycja: