reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szpitale i ginekolodzy WROCŁAW

WROCŁAW - polecam przemiłą i kompetentną Panią położną, która zdejmowała mi szwy po cc. Przyjedzie i do Was i do dzidziusiów. naprawdę fajny kontakt - Agnieszka Olżańska, 603 249 780.
Co do lekarza mogę polecić mojego prowadzącego - dr. Jarosław Papież, przyjmuje w Mamedzie na Legnickiej.

reklama
Hej,dzięki;) Ale chyba podrożalo,bo byłam się pytać i wizyta 80,a usg 60. Niestety do Papieża nie mogę iść,bo on wraca dopiero 7 września. Umówiłaam się do Wojaka,ale teraz mam dylemat,bo naczytałam się złych opinii i że on nawet usg nie robi. Była któraś z Was u niego? Pomóżcie,bo ja nie wiem do kogo iść z racji tego,że nie jestem Wrocławianką i kompletnie się nie znam na lekarzach,a na ginekologach-położnikach to już w ogóle.

dziewczyny ja poszukuje we wrocku gina z dobrym usg, chciałabym iść z TŻ-tem i chciałabym, żeby lekarz nam wszystko dokładnie z USG opisał, pomierzył

a rodzić wstępnie mam w planach na kamieńskiego bo mam blisko, ale to póki co ustalenie wstępne :-)

czesc,
polecam prof.Gabrysia, przyjmuje przy A.Krajowej 12. Teraz jest na urlopie.
Nie jestem z W-wia i kobiety, ktore spotykam w poczekalni sa z calej Polski.
Swoj drugi porod tez planuje wlasnie we Wroclawiu.
Pozdrawiam!

dziewczyny ja poszukuje we wrocku gina z dobrym usg, chciałabym iść z TŻ-tem i chciałabym, żeby lekarz nam wszystko dokładnie z USG opisał, pomierzył

a rodzić wstępnie mam w planach na kamieńskiego bo mam blisko, ale to póki co ustalenie wstępne :-)

Ja polecam dr Wasyla Paslavskiego przyjmuje w Mediconcepcie i jest rewelacyjny!
A rodzić polecam w Trzebnicy :) Szpital i opieka pierwsza klasa i nie trzeba się o nic prosić jak w niektórych szpitalach bywa, położne same przyjdą i pomogą :) Ogólnie poród i pobyt w tym szpitalu wspominam bardzo miło :)

Za poród rodzinny teoretycznie się nic nie płaci :) praktycznie to wygląda tak że kupuje się strój dla taty (partnera) za 20zł :D

Polecam Ci Tomasza Fuchsa - rewelacja!!
A co do szpitala to Kamieńskiego jest ok - rodziłam tam w maju i opieka była bardzo dobra nade mną i nad moim synkiem też :)

Hej;)
Ja może trochę nie do końca w temacie(jak coś to mnie poprawcie),ale też pytanie o lekarza. Tyle,że chodzi mi o ortopedę. Znacie jakiegos dobrego? Ale nie z serii,wszystko ok,następny. Gin kazał mi iść,bo generalnie mam skoliozę, jestem do tego wąska i szczupła, i naturalny może byc koszmarem albo wręcz niemożliwy. Jednak potrzebna konsultacja z ortopedą. Jak znacie jakiegoś, to mi napiszcie;)
Pozdrawiam;)

reklama
Czy któraś z Was wie może gdzie teraz przyjmuje dr Saczko? Kiedyś pracowal w przychodni na Krynickiej. I chyba w szpitalu na Brochowie. Ma ktoś aktualne dane? I ile kosztuje wizyta u niego?

Do góry