reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szpitale i ginekolodzy WROCŁAW

Zdec nie znam Żórawskiego, ale jeżeli będziesz nadal poszukiwać to polecam Grzegorza Myszczyszyna z Laser Town.Ja póki co jestem bardzo zadowolona. On pracuje w szpitalu na Dyrekcyjnej. Bardzo ostrożnie podchodzi do ciąży, nie widze u niego rutyny, nie bagatelizuje niczego. Jest zdania, że najmniejszy niepokojący objaw trzeba sprawdzić. Wizyty mam średnio co 2-3 tygodnie, ze względu na to, ze jestem po stracie. Jeżeli miałabyś jakieś pytania pisz na pw a postaram się odpowiedzieć.

Miałam wątpliwą przyjemność poznać kilku wrocławskich ginekologów i dopiero u tego czuje się bezpieczna. Mam nadzieję, że nic się nie zmieni do samego końca.

reklama
witam serdecznie drogie panie moja pierwsza ciaze prowadzil lekarz ze szpitala na chalbińskiego z kliniki powiem ze jestem bardzo zadowolona z niego, przed ta ciaza mialam 2 poronienia i mam mase problemów zdrowotnych. lekarz wysłuchal mnie dokladnie wyslal na konsultacje a pozniej gdy juz rodzilam caly porod kontrolowal chociaz nie mial dyzur po porodzie codziennie mnie odwiedzal i pytal sie o samopoczucie mimo ze nie byl prowadzacym na oddziale. za wizyte bierze obecnie 70 zloty a przyjmuje w pon i pt na żelaznej a w czw. na klinikach. lekarz nazywa sie janusz ślisz. i moge go goraca polecic kazdej kobiecie

ja moge polecić dr Tomasza Fuchsa z Dyrekcyjnej jest tam ordynatorem. Jest to moja pierwsza ciąża i z opieki jestem bardzo zadowolona, przyjmuje prywatnie na Armii Krajowej i na Św.Mikołaja. jeżeli ktoś chce namiary piszcie na pw

ja moge polecić dr Tomasza Fuchsa z Dyrekcyjnej jest tam ordynatorem. Jest to moja pierwsza ciąża i z opieki jestem bardzo zadowolona, przyjmuje prywatnie na Armii Krajowej i na Św.Mikołaja. jeżeli ktoś chce namiary piszcie na pw

Również szczerze polecam dr Fuchsa - bardzo konkretny lekarz, jestem bardzo zadowolona :tak:To moja pierwsza ciąża, ale wiem, że jeśli będą kolejne to na pewno znów pójdę do niego.

Cześć Dziewczyny! To moja reaktywacja na forum. Po 2 latach jestem w drugiej ciąży i jak w tytule wątku szukam dobrego gina. Najlepiej na NFZ. Pierwszą ciążę zaczynałam prowadzić w Corfamedzie, ale nie byłam zadowolona - nie udzielano mi rzetelnych informacji, tylko ciągle zlecano dodatkowe badania (płatne oczywiście). Przypadkiem trafiłam na dr Grzegorza Myszczyszyna, który przyjmował wtedy na NFZ w nieistniejącej już przychodni. Fajny lekarz, mogę naprawdę polecić, problem,że nie przyjmuje już chyba na kasę chorych. Możecie kogoś polecić?

reklama
Hej,
Szpital na Brochowie jest zamykany w lipcu, bynajmniej tak było w tamtym roku.
Jak to wygląda faktycznie z wyborem szpitala?
Rejonowy szpital mam w Oławie, ale chodzę we Wrocławiu prywatnie do dr Barwińskiego i chciałabym rodzić na klinikach. Jak tam się dostać?

Do góry