L4dY-bIrd
doula
Witajcie majóweczki!
Dziewczyny z Wrocławia, czy macie dobrych ginekologów, jesteście z nich zadowolone, bo ja ze swojego już nie jestem, jest zabiegany, w gabinecie siedzę max 5 min, czuję że nie ma czasu na prywatne wizyty bo się przepracowuje chyba w szpitalu.
Podajcie mi kontakty do dobrych ginekologów we Wrocku, jakieś namiary i skrótowe opinie.
Mój lekarz to dr Łątkowski z kliniku Eskulap, już przeczytałam post jednej dziewczyny która wypowiedziała się o nim nie najlepiej.
mnie prowadzi Dr. RAdosław Blok z Aavity na racławickiej .Ma swój prywatny gabinet tez na Karola miarki 4 .Pracuje w szpitalu na hałbińskiego .
Jest bardzo dokładny i odpowiada na pytania bardzo wyczerpujaco .
Podchodzi do pacjentki jak do kobiety - przyszłej mamay a nie jak do kawałka mięcha.
Jego zmarły tato był równiez bardzo znanym i wysoko postawionym ginekologiem we wrocławiu .
Moge polecić Ci go z czystym sumieniem i jestem przekonana że bedziesz zadowolona z jego profesjonalizmu .
Wczesniejsza ciąże prowadził dr. z kliniki " na grobli" ....wydawało mi że wówczas że jest super ...ale nie wykonywał wszytkich badań w poprzedniej ciąży i był pobieżny w usg .....i dlatego przeniosłam sie do dr. Blok .