reklama
witam!
na klinikach rodzi sie, i to sporo:-)
ja tam rodzilam w sierpniu i jestem b. zadowolona, opieka dzidziusia jak i moja byla bez zarzutu, rodzilam naturalnie, trafilam na super polozna i urodzialm bez naciecia, tam ponoc stawiaja na ochrone krocza, moja kolezanka rodzila tam jakies 3 miesiace temu i tez bez nacinania, ale to byl jej drugi porod
na klinikach mialam praktyki, z tego co tam widziałam to miały bardzo dobrą opiekę babeczki, rehabilitacja do nich przychodziła i generalnie były zadowolone :-)
Ja rodziłam na klinikach we Wrocławiu, i jestem bardzo zadowolona jak bede miała rodzić jeszcze raz to też tam.Poród rodzinny kosztuje 150 złotych ale jest ładna sala z muzyką, dzidzia po porodzie jeszcze około 2,5 godziny jest z mamą póżniej dają mamie odpocząć, miałam bardzo fajną położną, Zuzia była krzywo ustawiona w kanale rodnym i tylko dzięki niej wszystko skończyło się dobrze i szybkpieka na oddziałach też super, wcześniej leżałam na patologii i też fajne pielęgniarki. Informują o stanie maluszków, można iść podpatrzeć juak pielegnować dzidzie. Jest przyszpitalna szkoła rodzenia, i z niej przychodzą panie z poradnii laktacyjnej i pokazują jak przystawiać. Naprawdę polecam, moje dwie koleżanki też tam rodziły i też były zadowolone.Jest jeden minus, stare nie wygodne łóżka na położniczym ale w trakcie wymiany Całą ciąże prowadziłam w corfamedzie i też polecam:-) pozdrawiam i życzę wszystkim przyszłym mamom szczęśliwego rozwiązania i super dzidziusiów
ivka76
Fanka BB :)
ivka76 mam pytanko dotyczace dr Kazimierczak...
właśnie się do Niej wybieram prywatnie (niestety
też jestem po wizytach w Corfamedzie) i chciałam
się dowiedzieć czy posiada usg w gabinecie?
z góry dzięki za odpowiedź, pozdrawiam cieplutko
magic:-)
Przepraszam, że dopiero teraz odpisują, ale nie widziałam wcześniej Twojego posta - tak, ma w gabinecie usg i nie dolicza dodatkowo za jego wykonanie.
dzustta
Mama sierpniowa'06
Witam. Też przez całą ciąze chodziłam do Corfamedu ale teraz muszę isc na cytologię. Kobitki ile teraz kosztuje wizyta??Wiem, że ostatnio 60zł.
bogda
Mamusia Lutowo-Marcowa
dzustta
Mama sierpniowa'06
Dzustta a do kogo chodziłaś, bo moja ciąże prowadziła dr Wickiewicz?Ostatnio byłam w styczniu to było po 60 zł. i cytologia 10zł a teraz to nie wiem, ale zadzwoń i zapytaj:-)
BARA ja tez chodziłam do dr Wickiewicz. Bardzo miła choc cichutka osoba. Jedyna jej wada bylo to ze miala ciagle opóznienia. Raz malam usg 3D na dodz 19 a weszlam po 22iej. Ale ogolnie byłam zadowolona. Ja ostatnia wizyte mialam gdzies w pazdzierniku i wlasnie wizyta tyle kosztowala jak piszesz.
reklama