reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szpitale i ginekolodzy WROCŁAW

ja tez zamierzam wczesniej zwiedzic porodowki:tak: ,a z porodem rodzinnym to jeszcze nie wiemy ale napewno maz bedzie ze mna a czy potem bedzie chciał wyjsc to okaze sie w "praniu":tak:

reklama
Napisał knacki
Witam! ja rodze za tydzien na Klinikach AM przy ul.Chałbinskiego, przejrzałąm całe forum-ani negatywnych ani pozytywnych opinii...czyzby nikt tam nie rodził?

witam!
na klinikach rodzi sie, i to sporo:-)
ja tam rodzilam w sierpniu i jestem b. zadowolona, opieka dzidziusia jak i moja byla bez zarzutu, rodzilam naturalnie, trafilam na super polozna i urodzialm bez naciecia, tam ponoc stawiaja na ochrone krocza, moja kolezanka rodzila tam jakies 3 miesiace temu i tez bez nacinania, ale to byl jej drugi porod

na klinikach mialam praktyki, z tego co tam widziałam to miały bardzo dobrą opiekę babeczki, rehabilitacja do nich przychodziła i generalnie były zadowolone :-)

Ja rodziłam na klinikach we Wrocławiu, i jestem bardzo zadowolona jak bede miała rodzić jeszcze raz to też tam.Poród rodzinny kosztuje 150 złotych ale jest ładna sala z muzyką, dzidzia po porodzie jeszcze około 2,5 godziny jest z mamą póżniej dają mamie odpocząć, miałam bardzo fajną położną, Zuzia była krzywo ustawiona w kanale rodnym i tylko dzięki niej wszystko skończyło się dobrze i szybko_Opieka na oddziałach też super, wcześniej leżałam na patologii i też fajne pielęgniarki. Informują o stanie maluszków, można iść podpatrzeć juak pielegnować dzidzie. Jest przyszpitalna szkoła rodzenia, i z niej przychodzą panie z poradnii laktacyjnej i pokazują jak przystawiać. Naprawdę polecam, moje dwie koleżanki też tam rodziły i też były zadowolone.Jest jeden minus, stare nie wygodne łóżka na położniczym ale w trakcie wymiany:tak: Całą ciąże prowadziłam w corfamedzie i też polecam:-) pozdrawiam i życzę wszystkim przyszłym mamom szczęśliwego rozwiązania i super dzidziusiów

ivka76 mam pytanko dotyczace dr Kazimierczak...
właśnie się do Niej wybieram prywatnie (niestety
też jestem po wizytach w Corfamedzie) i chciałam
się dowiedzieć czy posiada usg w gabinecie?
z góry dzięki za odpowiedź, pozdrawiam cieplutko
magic:-)

Przepraszam, że dopiero teraz odpisują, ale nie widziałam wcześniej Twojego posta - tak, ma w gabinecie usg i nie dolicza dodatkowo za jego wykonanie.

Dzustta a do kogo chodziłaś, bo moja ciąże prowadziła dr Wickiewicz?Ostatnio byłam w styczniu to było po 60 zł. i cytologia 10zł a teraz to nie wiem, ale zadzwoń i zapytaj:-)

Dzustta a do kogo chodziłaś, bo moja ciąże prowadziła dr Wickiewicz?Ostatnio byłam w styczniu to było po 60 zł. i cytologia 10zł a teraz to nie wiem, ale zadzwoń i zapytaj:-)

BARA ja tez chodziłam do dr Wickiewicz. Bardzo miła choc cichutka osoba. Jedyna jej wada bylo to ze miala ciagle opóznienia. Raz malam usg 3D na dodz 19 a weszlam po 22iej. Ale ogolnie byłam zadowolona. Ja ostatnia wizyte mialam gdzies w pazdzierniku i wlasnie wizyta tyle kosztowala jak piszesz.

reklama
To fakt czekało sie czasami:-)ale tez jestem zadowolona, szczególnien chyba z USG bo robiła je bardzo dokładnie po kilka razy ogladała wszystko czy jest w porządku:-)pozdrawiam

Do góry