KOT ja nie jestem z Wrocławia ale przez cała ciaze jezdziłam do Centrum Zdrowia Kobiety "Corfamed" (prywatne) na Kluczborskiej 37. Mnie prowadziła doktor Wickiewicz i jestem zadowolona (pisałysmy wyzej) ale jest jeszcze tam druga pani ginekolog. Mozesz sie tam przejsc i wszystkiego wypytac. to jest ich strona
CORFAMED
Hej
rodziłam 09-05-2007 na klinikach bylam sama na porodowce ( taki dzionek)ze mna cała masa studentek położnictwa , mąż, dochodząca mama i personel...generalnie bylo super...miałam wolna ręke i robilam co chciałam hihi, prysznic był tylko dla mnie więc polecam bo SUPER sprawa. maja tez wanne do porodu w wodzie ( koszt 500 zł)rodzinny 150.
Moją cąize prowadziła młoda lekarka A.Gryboś-Jagielska. dwie wizyty miałam u jej męża dr Jagielskiego. Świetni fachowcy od USG. wypatrzyli u mojego synka torbiel na nerce jeszcze jak był w brzuszku. USG 4d całą ciąze ( płatne nagrania na CD)koszt wizyt w gabinecie na baciarellego 50 zł. jest miła i ma koleżeńskie podejscie( mnie to akurat odpowiada)
Co do Corfamedu...
jako ze znam jednego z właścicieli głupio mi ze zjade ten ośrodek ale zszedł na psy.
Fachowcy są ale wizyty sa juz po 60 zł USG 3d płatne a dr.Kotkowska mila, fachowa ale buja w obłokach... wizyty do niej mają obsówe min. godzine do tego jak weszlam na wizyte zadzwonila jej komora i 10 min zajela jej "pilna" rozmowa ze znajomą...Okazało sie ze mam endometrioze i torbiel na jajniku. info ne ten temat wyglądało tak: "jest torbiel..czekoladowa...w drugim trymestrze zabieg...a moze samo zniknie przez okres ciązy:
i zdębiałam a jestem z "branzy" Stwierdziłam ze jak płace to wymagam i poszłam właśnie do w.w. lekarki :d
pracuje na klinikach wiec odrazu jest wejscie do szpitala na poród i nie trzeba sie martwic i szukac na wlasna reke. Do tego tak sie mna przejela ze przyjechala odebrac moj porod mimo ze nie miala dyzuru (przez torbiel mialam planowaną CC ale 3 tyg, przed doktor zasugerowala ze torbiel mogla sie wchlonąc i wybrałam poród naturalny mając nadzieje ze tak sie stało - jedyny nie mily fakt prowadzenia tej ciazy- ze zmiana decyzji prawie w ostatniej chwili).
troche sie rozpisalam
hihi ale mam nadzieje ze to pomoze jakiejs mlodej przyszlej mamie
P.S. Pracuje na kamieńskiego...porodówka odnowiona super warunki ale obsługa hmmmmmmm jako ze ja w lab to byly czasem zgrzyty i jakos nie mile je wspominam
a i do lekarzy z kamienskiego mam ale....pluz to oddział weśniaków dośc dobry...ale na klinikach tez maja
i stazystki badzo pmagaja podczas porodu
np odwracaja uwage glupią ankieta....
Zycze powodzenia i pozdrawiam wszystkie mamy i dzidziusie