reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szpitale i ginekolodzy WROCŁAW

reklama
No właśnie, nie martwi Cię to?
A na tą przeziornośc karkową to już za pózno bo ona może byc wykonywana tyko w określonych tygodniach, a pózniej to nic nie wyjdzie.

w 11 tygodniu.i na zdjeciu z usg mam tylko CRL 36mm i nic wiecej.Moniko jestes pewna ze juz zapozno ja jeszcze poszukam po necie i dowiem sie.

no własnie ja szukałam i wszędzie tak jest napisane, że to między 11 a 13 tygodniem.
Wiesz zastanawiam się czy chociaż jednego usg nie zrobic sobie prywatnie.
Pogadam o tym z mężem, chociaż i tak wiem,że tylko na mnie pokrzyczy:wściekła/y: , że znowu mam jakieś jazdy i, że się dziwnie wkręcam ale co tam

ja do papieza trafilam niestey nie na poczatku ciazy bo pierw chodzilam do takiego jednego dupka ale pierwsze usg mialam gdzies ok 20 tyg i mialam mierzone bpd ac tad apad fl to sa takie typowe rzeczy ktore lekarze mierza na usg

fald skory mozna sprawdzic miedzy 14 a 22 tyg bpd wymiar dwuciemieniowy ac obwod brzucha tad wymiar poprzeczny brzucha apad poprzeczno-tylni wymiar brzucha fl dl kosci udowej mam nadzieje ze troche pomoglam

reklama
Dzieki EWCIA to znaczy ze zdazymy jeszcze zrobic ten pomiar z MONA.Monika poczekaj jeszcze do kolejnej wizyty i zapytasz sie o ten pomiar,a jak nie to wtedy sprobujesz prywatnie.Pozdrawiam.:-)

Do góry