reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

szpital lipcówek

Ja jestem z Gdyni i chciałabym rodzic w Szpitalu Morskim im. PCK w Gdyni , gdyż pracuje tam mój ginekolog do którego chodzę :-):-)

reklama
dopiero teraz zauważyłam, że pytałaś o tą szkołę rodzenia.

Zadzwoniłam do nich i poprosiłam o informacje na temat zajęć, warunki, płatności, itp. Pani powiedziała, że jak jestem zameldowana w wawie, albo pracuję tu na umowę, to za darmo mi przysługuje :)

a co do położnej, to też się nad tym zastanawiam. Dla mnie to też kupa kasy. Mój lekarz prowadzący nie pracuje w żadnym szpitalu, więc to jest argument, żeby jednak zdecydować się na położną.
Ale na ostatniej wizycie u gin rozmawiałam z położną i mówi, że nie ma sensu, szkoda kasy na opłacanie położnej.
Wydaje mi się, że sprawę zostawię do końca otwartą. Jakby coś, to nawet o godz zero mogę jeszcze zapłacić jakiejś :)

kiedy zaczynasz? :)

koleżanka urodziła tydzień temu na Kasprzaka, mówi, że warunki cienkie, ale opieka bardzo dobra i jeśli kolejne dziecko rodzić to tylko tam :)

to my jakoś w połowie kwietnia, przez 5 tyg i jeśli dobrze pamiętam, 2 razy w tyg. Ale to jeszcze muszę do notatek zajrzeć :)

u mnie jest 5 spotkań, ale trwają po 3 godziny każde. Oglądaliśmy z M zdjęcia, na których uczestnicy dużo się masowali :-D:-D jest bardzo zadowolony i już nie może się doczekać :-)

Mój się boi, bo w sumie ma 25 lat i umysł małego dziecka. Więc nie wyobraża sobie jak dziecko ma się opiekować dzieckiem. I idzie tam, żeby maluszkowi krzywdy nie zrobić.

reklama
hahaha, skąd ja to znam :p
jak się małe urodzi, to oboje będą na siebie jak na kosmitę patrzeć :p

a gdzie Ty dokładnie mieszkasz, bo widzę, że też Wawa. I na kiedy masz termin?

Do góry