reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

szpital lipcówek

Ja jestem z Gdyni i chciałabym rodzic w Szpitalu Morskim im. PCK w Gdyni , gdyż pracuje tam mój ginekolog do którego chodzę :-):-)

reklama
dopiero teraz zauważyłam, że pytałaś o tą szkołę rodzenia.

Zadzwoniłam do nich i poprosiłam o informacje na temat zajęć, warunki, płatności, itp. Pani powiedziała, że jak jestem zameldowana w wawie, albo pracuję tu na umowę, to za darmo mi przysługuje :)

a co do położnej, to też się nad tym zastanawiam. Dla mnie to też kupa kasy. Mój lekarz prowadzący nie pracuje w żadnym szpitalu, więc to jest argument, żeby jednak zdecydować się na położną.
Ale na ostatniej wizycie u gin rozmawiałam z położną i mówi, że nie ma sensu, szkoda kasy na opłacanie położnej.
Wydaje mi się, że sprawę zostawię do końca otwartą. Jakby coś, to nawet o godz zero mogę jeszcze zapłacić jakiejś :)

kiedy zaczynasz? :)

koleżanka urodziła tydzień temu na Kasprzaka, mówi, że warunki cienkie, ale opieka bardzo dobra i jeśli kolejne dziecko rodzić to tylko tam :)

to my jakoś w połowie kwietnia, przez 5 tyg i jeśli dobrze pamiętam, 2 razy w tyg. Ale to jeszcze muszę do notatek zajrzeć :)

u mnie jest 5 spotkań, ale trwają po 3 godziny każde. Oglądaliśmy z M zdjęcia, na których uczestnicy dużo się masowali :-D:-D jest bardzo zadowolony i już nie może się doczekać :-)

Mój się boi, bo w sumie ma 25 lat i umysł małego dziecka. Więc nie wyobraża sobie jak dziecko ma się opiekować dzieckiem. I idzie tam, żeby maluszkowi krzywdy nie zrobić.

reklama
hahaha, skąd ja to znam :p
jak się małe urodzi, to oboje będą na siebie jak na kosmitę patrzeć :p

a gdzie Ty dokładnie mieszkasz, bo widzę, że też Wawa. I na kiedy masz termin?

Do góry