reklama
perla2212
Fanka BB :)
szczerze mowiac nie pamietam juz co tam bylo nie tak, bo w temacie siedzialam gleboko1,5 roku temu (informacje ze strony "Rodzic po ludzku", rozne fora itd.) w 1 ciazy, ale zadna ze znajomych tam nie rodzila, mimo ze kilka tez nalezy do MSWiA... ja nie bede eksperymentowac, bylam zadowolona z Bielanskiego i przy nim zostaje! ;-)perla moja droga a dlaczego nie chcesz? rozwiń wypowiedź bo mnie juz lekko zestresowałas?? coś nie tak jest tam ?? :-) chce wiedzieć WSZYTSKO :-)
hej :-)
ja mieszkam w Wołominie i właśnie tu bedę rodzić (w rankingu po ostatniej akcji "rodzić po ludzku" zajmował kolejne miejsce za szpitalem św Zofii)
nie słyszałam jeszcze żeby z tego szpitala odsyłano rodzące do jakiegos innego...
przy tym szpitalu sa chyba trzy szkoły rodzenia, w czwartek podpytam położną z przychodni ktorą poleca :-)
nie widziałam tez negatywnych opinii na temat połoznych które tam pracują, podobno wszystkie są super
może któraś z was też chce rodzić w Wołominie?
ja mieszkam w Wołominie i właśnie tu bedę rodzić (w rankingu po ostatniej akcji "rodzić po ludzku" zajmował kolejne miejsce za szpitalem św Zofii)
nie słyszałam jeszcze żeby z tego szpitala odsyłano rodzące do jakiegos innego...
przy tym szpitalu sa chyba trzy szkoły rodzenia, w czwartek podpytam położną z przychodni ktorą poleca :-)
nie widziałam tez negatywnych opinii na temat połoznych które tam pracują, podobno wszystkie są super
może któraś z was też chce rodzić w Wołominie?
no cóż jeśli chodzi o szpital nie mam wyboru w moim mieście jest tylko jeden. ale wszystkie dziewczyny tu rodzące mają bardzo dobra opinię o personelu i generalnie warunki są oki. miesiąc przed porodem umawia się na wizyte w szpitalu i mozna zwiedzic sobie oddział, dowiedzieć się wszystkiego co jest potrzebne a co daje szpital. jedyny zonk to fakt że oddział położniczy jest zamknięty na miesiąc od 16 czerwca do 16 lipca i jak mi sie zachce rodzić przed terminem to bede jechac do sąsiedniego miasta jakies 70km. oby mojej dzidzi sie nie spieszylo bo mam termin na 20 lipca hehe.
to tak jak ja zobaczymy, czy jutrzejsze usg potwierdzi termin
ja mialam pierwotnie 22 lipca ale po usg sie przesunął. tu biorą pod uwagę termin jaki wyjdzie z usg połówkowego.
kama
Fanka BB :)
ja o szpitalu w ktorym bede rodzic slyszalam same superlatywy,zobaczyma jak to sie sprawdzi w praktyce.jedno mnie bardzo ucieszylo a mianowicie ze do szpitale musze wziasc tylko pizame dla siebie+jakis dres,kosmetyki i ubranka dla maluszka na wyjscie,reszte daje szpital poczawszy od pampersow po ubranka. dokumenty do wypisania dostane od mojej pani dr okolo 37tc do domu do wypisania tak ze w razie naglego porodu biore wszystko juz gotowe ze soba i oddaje na oddziale.dzieciaczka melduje tez szpital.
reklama
kropa - widze, ze Ty terminem blisko mnie, ja mam na 10 lipca przepowiedziane, ale zobaczymy "w praniu". Ja mysle nad Madalinskiego (kolezanka rodzilam 4 tygodnie temu i bardzo zadowolona, mowi ze odnowiony, ze sale pojedyncze albo podwojne, opieka bardzo mila), tez jednak ta Karowa mnie ciagnie, ale slyszalam ze tam polozne potrafia byc zolzami. Sama nie wiem. :/