reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

szpital lipcówek

perla moja droga a dlaczego nie chcesz? rozwiń wypowiedź bo mnie juz lekko zestresowałas?? coś nie tak jest tam ?? :-) chce wiedzieć WSZYTSKO :-)

reklama
perla moja droga a dlaczego nie chcesz? rozwiń wypowiedź bo mnie juz lekko zestresowałas?? coś nie tak jest tam ?? :-) chce wiedzieć WSZYTSKO :-)
szczerze mowiac nie pamietam juz co tam bylo nie tak, bo w temacie siedzialam gleboko1,5 roku temu (informacje ze strony "Rodzic po ludzku", rozne fora itd.) w 1 ciazy, ale zadna ze znajomych tam nie rodzila, mimo ze kilka tez nalezy do MSWiA... ja nie bede eksperymentowac, bylam zadowolona z Bielanskiego i przy nim zostaje! ;-)

hej :-)
ja mieszkam w Wołominie i właśnie tu bedę rodzić (w rankingu po ostatniej akcji "rodzić po ludzku" zajmował kolejne miejsce za szpitalem św Zofii)
nie słyszałam jeszcze żeby z tego szpitala odsyłano rodzące do jakiegos innego...:-D
przy tym szpitalu sa chyba trzy szkoły rodzenia, w czwartek podpytam położną z przychodni ktorą poleca :-)
nie widziałam tez negatywnych opinii na temat połoznych które tam pracują, podobno wszystkie są super :happy2:

może któraś z was też chce rodzić w Wołominie?

no cóż jeśli chodzi o szpital nie mam wyboru w moim mieście jest tylko jeden. ale wszystkie dziewczyny tu rodzące mają bardzo dobra opinię o personelu i generalnie warunki są oki. miesiąc przed porodem umawia się na wizyte w szpitalu i mozna zwiedzic sobie oddział, dowiedzieć się wszystkiego co jest potrzebne a co daje szpital. jedyny zonk to fakt że oddział położniczy jest zamknięty na miesiąc od 16 czerwca do 16 lipca i jak mi sie zachce rodzić przed terminem to bede jechac do sąsiedniego miasta jakies 70km. oby mojej dzidzi sie nie spieszylo bo mam termin na 20 lipca hehe.

ja o szpitalu w ktorym bede rodzic slyszalam same superlatywy,zobaczyma jak to sie sprawdzi w praktyce.jedno mnie bardzo ucieszylo a mianowicie ze do szpitale musze wziasc tylko pizame dla siebie+jakis dres,kosmetyki i ubranka dla maluszka na wyjscie,reszte daje szpital poczawszy od pampersow po ubranka. dokumenty do wypisania dostane od mojej pani dr okolo 37tc do domu do wypisania tak ze w razie naglego porodu biore wszystko juz gotowe ze soba i oddaje na oddziale.dzieciaczka melduje tez szpital.

reklama
kropa - widze, ze Ty terminem blisko mnie, ja mam na 10 lipca przepowiedziane, ale zobaczymy "w praniu". Ja mysle nad Madalinskiego (kolezanka rodzilam 4 tygodnie temu i bardzo zadowolona, mowi ze odnowiony, ze sale pojedyncze albo podwojne, opieka bardzo mila), tez jednak ta Karowa mnie ciagnie, ale slyszalam ze tam polozne potrafia byc zolzami. Sama nie wiem. :/

Do góry