reklama
szarl
Zaciekawiona BB
Ja jestem z lubuskiego i zamierzam rodzić w Świebodzinie, choć w rachubę wchodzi jeszcze Sulechów.
szarl
Zaciekawiona BB
tutaj jest strona z porodówkami i szkołami rodzenia. Chyba trochę mało aktualne, ale jakieś rozeznanie juz bedziesz miałaJa chce rodzić w szpitalu na gdańskiej Zaspie i może któraś z was wie jak tam wygląda ze szkołą rodzenia, czy jest płatna?
Fundacja Rodzić po Ludzku - szkoły rodzenia, szpitale, poradnie laktacyjne
oczekiwanie
Fanka BB :)
szarl a masz jakies wiadomosci o tych szpitalach w lubuskim?? Bo ja wlasnie nei wiem gdzie bede rodzila i tak szukam jakis informacji.
Mysza1984
lalllalalala ;-)
ja się zapisałam już na Kasprzaka do szkoły rodzenia. Zaczynamy w połowie kwietnia
Płaciłaś coś ? Czy masz na NFZ? Ja chodzę do lekarza prywatnie, więc musiałabym ewentualnie starać się o to dofinansowanie z UM
szarl
Zaciekawiona BB
Na tej stronie co podałam aszce 79 możesz sobie wpisać województwo i pokaże Ci szpitale. A jeśli Ci chodzi o moją wiedzę n.t. szpitali w lubuskim to wiem tylko to co od znajomych usłyszałam. Wszyscy bardzo chwalą Sulechów, ale wiesz większość opinii to jest bo ktoś usłyszał od kogoś i powiedział jeszcze komuś itd.szarl a masz jakies wiadomosci o tych szpitalach w lubuskim?? Bo ja wlasnie nei wiem gdzie bede rodzila i tak szukam jakis informacji.
reklama
Mysza1984
lalllalalala ;-)
dziewczyny zastanawia mnie jedna rzecz. Jak to jest z tą położną. Wykupienie dodatkowej położnej na Karowej kosztuje 1200 zł. Jest mi ona aż tak niezbędna? Dla mnie to kupa kasy. W ogóle korzystałyście z takich usług? Jak to było w Waszym przypadku?