reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

szpital lipcówek

reklama
na 20, i Tarchomin.
Na Bemowo, a może Bielany :cool: muszę jechać, bo wygrałam licytację pieluch jednorazowych :p

a ja może bym się przeszła do Lidla, ale ta pogoda za oknem mnie dobija. Kurcze, ale taka zasiedziana jestem, że spacer by mi się przydał.:zawstydzona/y:

Hej dziewczyny :)
Termin mam na 11 lipca, planuję rodzić na Żelaznej. Chodzę prywatnie do dyrektora tego szpitala i zapisałam się do szkoły rodzenia jego żony, to może mnie nie odeślą ;) Jakby co, uderzę do bielańskiego, bo mam tam endokrynologa i w 2007miałam tam operację tarczycy, więc zawsze to jakieś "znajome" miejsce :)
Co do szkół rodzenia w Warszawie, ja zapisywałam się tydzień temu na maj-czerwiec i jeśli chcecie skorzystać ze szkoły refundowanej przez miasto, to już jest krucho z miejscami :) Ja za szkołę nie zamierzam płacić, sporo kasy a wybór tych refundowanych jest duży :)

Żadna nie pisze nic o szpitalu na Wołoskiej, a może ktoś ma jakies opinie na temat? jakasznajoma znajomej czy cos, bo tam planuje rodzić.

A czy ktoś napisze mi, gdzie mam rodzić we Wrocławiu??:-(
mruczka a twoj lekarz pracuje w jakims szpitalu? jak tak to moze postaraj sie o porod w tym wlasnie szpitalu-z tego co mi mowiono to tak jest najlepiej bo inaczej traktuja wtedy pacjentki i po drugie-lekarz do Ciebie zaglada jak ma dyzur a nawet jak sie trafi to Twoj porod przyjmie. a jak nie pracuje to przedyskutuj z nim to i niech Ci poradzi-powiedz ze nie masz zielonego pojecia, ktory wybrac i czym sie kierowac i popros o polecenie najlepszego :tak:

reklama
A do jakiego lekarza chodzisz?? Ja chyba bede rodzila w Gubinie bo tam sie przeprowadzam przed porodem i troche mi szkoda zostawiac mojego dobrego gina no ale jak trzeba to trzeba.

Dr Loroch. prowadzi już moją drugą ciąże. Babeczka bardzo konkretna i naprawdę godna polecenia.:tak:

Do góry