kurczak1305
mamusia synusia
Ja rodziłam w Rydygierze w maju.Fajną położną miałam.Na IP bardzo przyjemne przyjęcie.Ogólnie jestem, byłam bardzo zadowolona.Były też bardzo fajne dwie położne ,obie Ewy.Żałuję tylko,że nie trafiłam z porodem na dyżur swojego lekarza prowadzącego ,a bardzo chciałam.Ale dowiedziałam się ,że ma bardzo rzadkie dyżury tam więc i tak nie wiadomo czy w ogóle bym na niego trafiła.Ale na szczęście ta położna co mi odbierała poród była bardzo fajna,dogrzewała mnie,jak dostałam mega bóli po kroplówie
Ale ogólnie polecam.Lekarze na obchodach mili.Sprawdzali co i jak,pytali się czy wszystko ok.Byłam dosyć głęboko szyta,bo mnie z letka porozrywało to za każdym obchodem sprawdzali,czy dobrze sie rana goi,czy szwy nie popękały.Interesowali się moją morfologią,bo dużo krwi straciłam.Nie było tak,że ją miałam robioną na odp......
Ja ogólnie nie mam zastrzeżeń.Jedyne co mnie drażniło to te pory wizyt i że tylko dwa razy na dzień
Ale ogólnie polecam.Lekarze na obchodach mili.Sprawdzali co i jak,pytali się czy wszystko ok.Byłam dosyć głęboko szyta,bo mnie z letka porozrywało to za każdym obchodem sprawdzali,czy dobrze sie rana goi,czy szwy nie popękały.Interesowali się moją morfologią,bo dużo krwi straciłam.Nie było tak,że ją miałam robioną na odp......
Ja ogólnie nie mam zastrzeżeń.Jedyne co mnie drażniło to te pory wizyt i że tylko dwa razy na dzień