reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

SZKOŁA RODZENIA

pewnie, pewnie

Dla mnie też Radio Maryja jest trudnym tematem.... Nie słucham i nie będę słuchać dopóki pieczę nad nim trzyma oszołom. No cóż, ja to tak tłumaczę sobie: nikt nie jest święty, a ja nie mam prawa osądzać innych, jeśli sama nie chcę być osądzona.. To taka moja prywatna zasada...

Ja sama też znam takich księży, którzy chyba się gdzieś pogubili ...... i staram się ich nie potępiać, tylko mówię wtedy: Boże zachowaj mnie, żeby mi się w głowie kiedyś nie poprzestawiało. Oni mają swoje sumienie i ja nie będę za nich odpowiedać pzred Bogiem, tylko oni sami....

reklama
zgadazam się z Tobą, ale ja sobie myślę, że najważniejsze być w zgodzie ze sobą.

a wcale nie twierdzę, że ktokolwiek kogokolwiek tu ocenia ;) to takie moje "wywody" :)

powiedz nam jak jest na tej szkole, ja już przeszłąm szkolenia, więc drugi raz sie nie wybiorę, ale zobaczymy co nowego lub innego ;)

dopiero teraz zobaczyłam Twoją odpowiedź. szybka jestem ,jak nie wiem co!!!

Będę Wam opisywać to, czego dowiem się, obiecuję

No właśnie dizewczyny - podzielcie się wrażeniami ze szkoły , bo nie wiem czy się wybrać???

koga! nawet sie nie zastanawiaj! mysle, że takie zajęcia nie zaszkodzą. Dowiesz się jak pielęgnowac maluszka, jak go karmić i mysle, że takiej wiedzy nigdy na dużo ;)

Ja w poniedziałek dzwonię do szkoły rodzenia coby się zapisać. już nawet przykleiłam karteczkę do kalendarza coby mnie skleroza nie dopadła.

reklama
Do góry