my też raz w tygodniu patka i w ogóle to jest jedna wielka porażka... wciąz ktos nowy przychodzi, ktoś odchodzi... ja jeszcze na jedne zajęcia pojadę, ale jak mnie znów wnerwi, to już se dam na luz... ćwiczyć mogę w domu, a od was się dowiem wiecej niz od niej...
reklama
Ja właśnie ze względu na te ćwiczenia bym nie rezygnowała. Mi jest się ciężko zmusić w domku samej, a poza tym u nas ciągle coś nowego wprowadzają.
Nie rezygnuj, może następnym razem Twoja położna zabłyśnie i powie coś co Cię zaskoczy
Nie rezygnuj, może następnym razem Twoja położna zabłyśnie i powie coś co Cię zaskoczy
kaszu27
Październikowa mamusia
Efuniu to istna komedia to wczorajsze wydarzenie.....bawarka ;D ;D ;D ;D
jesteś świetna, jak Ty coś opisujesz to jak Teddy - zawsze potrafisz rozbawić! Uwielbiam takich ludzi!
jesteś świetna, jak Ty coś opisujesz to jak Teddy - zawsze potrafisz rozbawić! Uwielbiam takich ludzi!
wy się smiejcie, ale ja wczoraj wściekła wróciłam jak nie wiem co...
mój mąż siedział jak na tureckim kazaniu (on tez juz to wszystko wie, bo ja mu na bieżąco zdaję relacje ze stanu mojej wiedzy) i widziałam, ze skoro juz uciekł z pracy, to wolałby sobie ze mną na spacer iść albo poleżeć i się pomiziać a nie słuchać tej baby...
a ztą bawarką to naprawdę do końca życia nie zapomnę... o losie! :
mój mąż siedział jak na tureckim kazaniu (on tez juz to wszystko wie, bo ja mu na bieżąco zdaję relacje ze stanu mojej wiedzy) i widziałam, ze skoro juz uciekł z pracy, to wolałby sobie ze mną na spacer iść albo poleżeć i się pomiziać a nie słuchać tej baby...
a ztą bawarką to naprawdę do końca życia nie zapomnę... o losie! :
kaszu27
Październikowa mamusia
ja jestem po wczorajszym mizianiu...... : (coś pięknego).
Teraz już możemy a wyobrażcie sobie, że od początku mojej ciąży do 35 tygodnia nie mogliśmy nic a nic............zakaz kategoryczny, bo za każdym razem "po" lądowałam w szpitalu z krwawieniem...
to się nazywa celibat ;D ;D ;D
Teraz już możemy a wyobrażcie sobie, że od początku mojej ciąży do 35 tygodnia nie mogliśmy nic a nic............zakaz kategoryczny, bo za każdym razem "po" lądowałam w szpitalu z krwawieniem...
to się nazywa celibat ;D ;D ;D
reklama
Podziel się: