reklama
Cholera jedna.
A nasza wręcz rzuciła hasło: "precz z zimnym chowem" Nosić i nie przejmować się, że rozpieścimy. A karmić na żądanie bo piersi muszą dostać informację ile mają produkować.
A nasza wręcz rzuciła hasło: "precz z zimnym chowem" Nosić i nie przejmować się, że rozpieścimy. A karmić na żądanie bo piersi muszą dostać informację ile mają produkować.
efunia pisze:poza tym powiedziała, ze karmienie na żadanie i wyjmowanie noworodka z łóżeczka za każdym jego płaczem to bzdura... ot co!
zimna krowa ;D
magdusiek
Październikowa Mama 2005
Efunia, ja nie mam jak odpowiadać, bo sporo napisałaś i czytam uważnie
Faktycznie połozna słaba i bredzi. Szkola szkole nierówna, u mnie było super i o pielęgnacji i o porodzie i o karmieniu itd. Co prawda też mówili, żeby przez pierwsze tygodnie karmić mimo wszystko na żądanie, zanim się nie unormuje.
Faktycznie połozna słaba i bredzi. Szkola szkole nierówna, u mnie było super i o pielęgnacji i o porodzie i o karmieniu itd. Co prawda też mówili, żeby przez pierwsze tygodnie karmić mimo wszystko na żądanie, zanim się nie unormuje.
magdusiek
Październikowa Mama 2005
A babiszczem się nie przejmuj. Chociaż łatwo mówić, nie dość, że jechałaś kawał drogi to w sumie na darmo. Ale z bawarką przesadziła.... ciekawe gdzie ona to wyczytała. MOże powinnaś tam jeszcze pojechać i podrzucić jej trpochę lektury niech się dokształci zanim nowy kurs zacznie albo nowy temat. A ona wciąz Wam o porodzie opowiada czy o innych jakoś z sensem jej się zdarza gadać?
dajcie spokój!
ona czasem sensownie gada...
dziś mnie wnerwiła...
tym spóźnieniem, bawarką, tym, ze jak przed porodem mleko leci to potem też będzie leciało NA PEWNO!, no i całokształtem...
myślicie, ze ona nie zna tych przesądów??
ja myślę, ze ostatnie zajęcia o tym będą > >
ona czasem sensownie gada...
dziś mnie wnerwiła...
tym spóźnieniem, bawarką, tym, ze jak przed porodem mleko leci to potem też będzie leciało NA PEWNO!, no i całokształtem...
myślicie, ze ona nie zna tych przesądów??
ja myślę, ze ostatnie zajęcia o tym będą > >
reklama
Podziel się: