Gosieekk
Fanka BB :)
na allegro lateksowy za 180 zł... Czy to tak drogo w porównaniu z gryczano - kokosowym?![]()
No ja widzę różnicę między 80zł a 180zł

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
na allegro lateksowy za 180 zł... Czy to tak drogo w porównaniu z gryczano - kokosowym?![]()
a nie, to że lateksowe są droższe to pewne. Mi się wydawało że te lateksowe będą kosztować do najmniej z 300zł, także "miło" się zdziwiłam że mimo wszystko AŻ tyle nie kosztują![]()
Joasia Oczywiście co do proszku masz rację. Napiszę może inaczej: Mam zamiar od początku prać w "normalnym" proszku. Dla mnie to duży wydatek prać w dwóch różnych proszkach. Na szczęście w mojej i mojego M rodzinie nie ma alergii, więc mam nadzieję, że Maciuś zaakceptuje ten proszek. Jeżeli oczywiście pojawi się wysypka, która będzie oznaczać wrażliwość skóry lub alergię, wtedy zmienię proszek![]()
Proszek dla dzieci musi być NON BIOLateksowe są super na kręgosłup - szczerze POLECAM! nam poleciły rehabilitantki, bo mój M miał straszne problemy z kręgosłupem i w koncu kupiliśmy sobie taki jakis czas temu i jest boski - śpi się cudownie - żadnych bóli kręgosłupa po nocy - po prostu i ja i mąż odkąd kupiliśmy materac z lateksu to kładąc sie wzdychamy co wieczór "o jak wspaniale, o jak cudownie w końcu sie wygodnie położyć i rozprostowac kręgosłup"
Także niuni też lateks kupujemy, żeby za wczasu zadbać o kręgosłupik, bo jak tatusia geny dostała to kiepsko będzieTaniej zapobiegać niż potem leczyć!
A czy to az taka duża różńica w cenie między proszkiem dla dzieci a proszkiem normalnym? Bo mi sie wydaje, że chyba podobnie cenowo to wygląda - nie wiem ale jak kupuje Ariel chyba 2,5kg albo 2kg to płacę coś koło 30 zł. i mniej więcej tyle samo dałam za Jelpa 2,4kg. więc różnica może jakiś kilku złotych jest. Ja nie wiem ile proszki inne kosztują, no ale chyba az tak tanie nie są? A jednak wydaje mi się, że tej chemii w proszku dla dzieci mniej jest niż w normalnych, bo jednak co wrażliwsze dzieci to dostają wysypek i alergii więc coś w tym musi być.. Jeszcze sa wiem płatki mydlane do prania dla dzieci - może to taniej wychodzi, a na pewno lepsze i zdrowsze niż takie normalne proszki! Dużo osób poleca pranie w tych płatkach właśnie!
Winnie The Pooh Light-Up Cot Mobile - Tomy Ja mam taką karuzelkę ale zawieszę ją dopiero ok2mca.Karuzela fajna. Wlasnie tez poszukuje i zastanawiam sie nad mata edukacyjna, macie? Jesli tak to prosze o opinie:-)