reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szczęśliwe dzieciństwo maluszków - zabawki, piosenki, metody wychowawcze itp.

Paulinaa – rzeczywiście bardzo ładne, ale nie wolisz takiego z szufladą… bywa przydatna.;-) A o jakim wozku myslisz?
Myślałam także o pościeli i zauważyłam na Allegro coś nowego…
3 cz- SERDUSZKA - POŚCIEL DZIECIĘCA - 90 X 120 (736477504) - Aukcje internetowe Allegro
3cz_cukierekkk.jpg

reklama
Pytanie do dzieciatych;-): Czy ktoras z Was miala(ma) wozek firmy Hauck?
Ogladalismy dzis taki All In One i dosc ciekawy byl,przede wszytkim lekki( cos ok. 10 kg) i latwy do skladania,zmiesci sie nawet w moim malym ,miejskim autku,o aucie meza nie wspomne bo tam to sie czolg zmiesci;-)Podobal nam sie design,ma wszystkie normy EU,sporo dodatkowego wyposazenia i cene calkiem przyzwoita.Chetnie wysluchalabym opinii,kogos kto uzywal.Chodzi mi o model Concorde.

Anna_ajra Kupiłam młodemu takie samo łożeczko, tylko bardzo jasne. Są mocniejsze niż zwykłe łóżeczka, do tego materacyk kokosowy. Super wybór :-)

Agbar Sporo moich koleżanek miało takowe wózki, ale już spacerówki więc nie wiem czy taki model o którym Ty piszesz. Jeździł, nie narzekały... jak to przystało na spacerówki. Nie wiem zupełnie jak wygląda wózek głęboki do tego. Ja osobiście wolę masywniejsze wózki.

Joasiu chodzi mi konkretnie o ten:
Hauck Condor All In One - Circle Navy | Babyartikel.de

Agbar ja miałam dla Olisia spacerówkę Hauck i byłam z niej bardzo zadowolona :tak: Była lekka, wytrzymała, wszędzie się z nią zmieściłam i miała pojemny kosz na zakupy :-) Tylko, że Kasia jak to Kasia ją oddała koleżance, bo jej się znudziła :-p Ja to właśnie taki typ jestem, że szybko mi się rzeczy nudzą ;-):-p Dobrze, że chłop mi się jeszcze nie znudził;-):-p:-D

Agbar ja miałam dla Olisia spacerówkę Hauck i byłam z niej bardzo zadowolona :tak: Była lekka, wytrzymała, wszędzie się z nią zmieściłam i miała pojemny kosz na zakupy :-) Tylko, że Kasia jak to Kasia ją oddała koleżance, bo jej się znudziła :-p Ja to właśnie taki typ jestem, że szybko mi się rzeczy nudzą ;-):-p Dobrze, że chłop mi się jeszcze nie znudził;-):-p:-D

No wlasnie Kacha ta lekkosc do mnie przemawia a teraz jeszcze znalazlam wersje 8 kg:szok:I kosz tez ma duzy,zdejmowany,i torbe do przewijania z paroma rzeczami,i spiworek i oslonke na deszcz a kosztuje w sklepie 300 EUR i ma dwa lata gwarancji.....Jeszcze mamy troszke czasu,ale tak szczerze jak na razie z obejrzanych chyba 15 modeli ten najbardziej do nas przemawia....

agbar - tego modelu nie znam bo to nowość ale lat... temu ;-) dla synka mialam Haucka - kupiony w Niemczech u siostry. Super był, wiele dzieci po nas jeszcze pojeździło nim - znaczy firma to jest dobra na bank.
Natomiast nie wiem czy z taką rączką będzie ci się wygodnie jeździło - to taka jak w parasolkach jest - trzeba lubieć.

agbar - tego modelu nie znam bo to nowość ale lat... temu ;-) dla synka mialam Haucka - kupiony w Niemczech u siostry. Super był, wiele dzieci po nas jeszcze pojeździło nim - znaczy firma to jest dobra na bank.
Natomiast nie wiem czy z taką rączką będzie ci się wygodnie jeździło - to taka jak w parasolkach jest - trzeba lubieć.

Wlasnie sie zdziwilam bo tez myslalam,ze bedzie niewygodnie ale pojedzilismy po sklepie,porownalismy z tradycyjna raczka i suprajs;-)Calkiem wygodnie....No coz,poprzymierzamy sie jeszcze,ale dziekuje Wam serdecznie za opinie

reklama
Do góry