reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szczęśliwe dzieciństwo maluszków - zabawki, piosenki, metody wychowawcze itp.

Hej

Ja ostatnio dostałam od znajomej mojej mamy łóżeczko z materacem i wózek a od drugiej znajomej fotelik do samochodu.

Zaoszczędziliśmy i jest fajnie

reklama
Takiego nie widziałam... jedynie co mogę powiedzieć, to podobna opcja do wózków Chicco. Fajne rozwiązanie jeśli chodzi później o funkcjonalność, bo zostaje spacerówka parasolka, zwinna i wszędzie się zmieści. Na pewno duży minusem są skrętne małe koła na zimę.

Kola sie blokuja na szczescie,a w regionie w ktorym mieszkam zimy sa bardzo lagodne,wiec mysle ze to tez nie problem:)
Problem w tym ,ze wlasnie maz przyslal mi zdjecie wozka Teutonia...Oglada wlasnie w sklepie...
Jezuuu jakby nie moglo byc jednego modelu....czuje sie oglupiala;-):-D

Ja narazie mam 10 tetrówek, ale myśle żyby jeszcze 10 dokupić.

Ale zastanawiam się jeszcze nad innymi pieluszkami. Musze dokładnie poczytać na ten temat, bo jak narazie to tak ogólnie tylko przejrzałam i zainteresował mnie ten temat. Zastanawiam się, czy to faktycznie jest takie praktyczne, czy to tylko niepotrzebne wyrzucanie kasy? co myślicie?

EKO BABY Aktualności
PoPoLiNi - - Nowoczesne Pieluszki Wielokrotnego Użytku -
Pieluszkarnia - Organiczne Bawełniane Pieluszki dla Dzieci
EKOdzieciak : Naturalnie ...wybór istnieje!

ja używam oryginalnych pampersów i nie wyobrażam sobie innych używać :tak:ja nie wiem co to jest odparzana pupa a przy pieluszkach wielorazowych no coż wiele gadać to standart:sorry:już nie mówie jaki do dyskomfort dla maluszka nie dość że na dniu masakra to jeszcze w nocy a pupa odparzona to nie za fajna sprawa:sorry:pampers pampers i jeszcze raz pampers ale ten oryginalny nie te podróby;-)pupcia śliczniucha pachnąca aż całowac można:tak:a dla noworodókówto one mają siateczke specjalną gdzie rzadkie kupki się wchłaniaja:tak:tetrówki czy ogólnie jednorazówki ja nigdy bym nieużywała:no:a oducazanie co to za problem :eek:mój synek będzie mieć teraz skończone 2 latka i nadal używa i dupa niech używa ale bynajmiej nie ma złego doświadczenia z pupcią tylko uśmiechające szczęśliwe dziecko odnauczy się już się nie martwcie każdy z tego wyrasta i już najważniejsze że moje dziecko miało i ma komfort a nie dzień i noc męczarnia z siusiami i kupką non stop czującą na ogólnie ciele bo siusie przemoczą wszystko szkoda gadac;-)

Zobaczcie co udało mi się wychaczyć dla mojej królewny na allegro w licytacjach:tak:
pierwszy komplet next:
img2379j.jpg

drugi h&m:
img2380t.jpg

no i polarkowy kombinezonik :
img2381d.jpg

Wszystko używki , ale jak nówki, no i moze za całość z niecałe 50 zł zapłaciłam z kosztami przesyłki:tak:

reklama
Do góry