reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szczęśliwe dzieciństwo maluszków - zabawki, piosenki, metody wychowawcze itp.

reklama
Ja takze mam zdanie że jak łóżeczko to tylko drewniane:tak:ma same zalety i też niewyobrażam jak mógłby synek je rozwalić:eek:mam z DREWEXU nie wiem czy należy to do dobrych firm(bo tu akurat za bardzo się nie znam na tych typach firm)ale i tak widać że mocne i spokojnie skorzysta teraz z niego drugi synek:tak:a co tak ogólnie mi się nie podoba w turystycznych to to ze jest zabudowane tzn.dziecko nic nie widzi leżąc nawet jaby później udało się maluszkowi wstać to tak czy siak jest "odciety od świata":sorry:ale oczywiście to kwestia gustu ;-)

KACHA WAWA no no faktycznie super wózio:tak: szczerze to powiem że ja tak dzięki wam odkryłam że wózki dla dwójki dzieci mogą byc takie fajne bo wcześniej nie brałam nigdy ich pod uwage;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
A ja od wczoraj jestem załamana.Dziewczyny HELP. Moja szwagierka obiecała mi że sprzeda wózek który teraz używają Bebe Comfort 3 częściowy( fotelik, gondola i spacerówka)Wózek służy teraz już drugiemu dziecku nie jest bardzo zniszczony, ale widać też ,że nie nowy. Nowy podobno kosztuje ok 2 tyś zł. Ona chce od nas 800:szok: To mało czy dużo?( jak dla nas to dużo) Nie wiem co zrobić .Doradźcie.:crazy:

Emilia szczerze to za 800 złotych wolałabym jakiś nowy wózek kupić, po dwójce dzieci wózek za 800 złotych to wg mnie nieporozumienie :tak:

A ja od wczoraj jestem załamana.Dziewczyny HELP. Moja szwagierka obiecała mi że sprzeda wózek który teraz używają Bebe Comfort 3 częściowy( fotelik, gondola i spacerówka)Wózek służy teraz już drugiemu dziecku nie jest bardzo zniszczony, ale widać też ,że nie nowy. Nowy podobno kosztuje ok 2 tyś zł. Ona chce od nas 800:szok: To mało czy dużo?( jak dla nas to dużo) Nie wiem co zrobić .Doradźcie.:crazy:

dla mnie to nie jest duzo bo skoro wydali na ten wózek 2 tyś.to trzeba ich zrozumieć i szczerze ja bym taniej także nie sprzedała:sorry:ale też trzeba zobaczyć w jakim jest stanie bo może być nieźle dobity to wtedy wogóle nie opłaca się go kupować:tak:

Tak też i ja myślę:-( , tym bardziej że jest błękitny a dziś się okazuje że bardziej odpowiedni dla nas będzie różowy :rofl2:. Tylko teraz pytanie jaki kupić???:eek:Jestem zielona.

najlepiej popatrz na allegro :tak:
bebe confort na Allegro - Wyniki wyszukiwania - Aukcje internetowe Allegro
Porównaj wózki używane do tego co kuzynka ma i popatrz na ceny. Zobaczysz czy się opłaca. Wydaje mi się, że mimo wszystko 800 zł to dużo za używany wózek zwłaszcza gdy użytkuje je już 2 dziecko. Twoje będzie trzecie. Ale najlepiej sama zdecyduj, czy ci się opłaca.

za 800 zł można kupić nowy zestaw wózek gondola, spacerówka i fotelik.. może nie wypaśne, ale przynajmniej nowe...
wydaje mi się że jak na używane po 2 dziecku cena 800zł jest spora... ? no chyba że wózek w idealnym stanie

reklama
też uważam że 800zł to duzo jak na wózek już po którymś dziecku :sorry:

wolała bym kupic inny i jakby była córa to pod kolorek do dziewczynki ;-)

Do góry