reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szczęśliwe dzieciństwo maluszków - zabawki, piosenki, metody wychowawcze itp.

reklama
Witajcie przyszłe mamusie :-)
przede wszystkim serdecznie gratuluje wam wszystkim oraz serdecznie zapraszam mamusie syneczków na mój wątek...TUTAJznajdziecie fajne ciuszki w na prawdę dobrych cenach. Pozdrawiam

GOSIA dziękuje:-)MAXI COSI to dobra firma:tak:ja mam także z tej firmy ten pierwszy fotelik ale niestety jest bez budki ,nakładki na nóżki i do tego wkładnki dla noworodka:sorry:dlatego kupiłam inny:tak:tamten M kupował i to szybko sam bo ja już w szpitalu leżałam (a chcieliśmy razem) co żałuje że tak się stało bo szkoda teraz kasy na drugi ale trudno się mówi;-)człowiek uczy się na błędach a że fotelik M kupował dla pierwszego dzieciątka to wtedy tez nie miał w tym doświadczenia co teraz już jesteśmy opcykani w te tematy;-)

My łóżeczko kupujemy turystyczne i Julka będzie w nim spała, a do drewnianego w którym jest teraz wpakujemy maleństwo. Jakoś nie chcę dwóch drewnianych gratów w domu, a na spanie w dużym łóżku Julka jeszcze za mała będzie.

Co do wózka to kupujemy podwójny Graco Duo Stadium, mam nadzieję, że nie pomyliłam nazwy :zawstydzona/y:. Dokupimy tylko gondolę dla malucha i będzie ok :-)

reklama
To jest dokładny link fotelika którego zakupiliśmy:tak:a używany bo widać ze warto bo nie jest wogóle zniszczony można powiedzieć jak nowy i w dobrej cenie bo z przesyłką płacimy 117 zł.a nowy kosztuje z przesyłką 180 zł.co mysle że warto było;-)no i tym bardziej że taki jaki chciałam czyli żeby miał ful wypas no i dla synka:-)

FOTELIK SAMOCHODOWY CONECO Z OSŁONKĄ NA NÓŻKI (734010881) - Aukcje internetowe Allegro

Bardzo fajny fotelik, ja już ten po wikim wyprałam i zawinęłam w folię i czeka w piwnicy.:tak::tak:

Szczerze mówiąć łóżeczka turystyczne są dużo ładniejsze niż te drewniane, jednak z doświadczenia wiem, że dziecko które zaczyna wstawac i przemieszczać się dużo szybciej nauczy się tego w drewnianym łóżeczku ze szczebelkami. My kupiliśmy zwykłe turystyczne łóżeczko na wyjazdy i młoda miała 9 miesięcy kiedy swobodnie się poruszała po drewnianym w domu a na wakacjach nie potrafiła sie podnieść w tym turystycznym. Wiadomo że im dziecko starsze tym mu łatwiej, ale jednak drewniane u nas wygrało. Niestety poprzednie łożeczko Oliwia rozwaliła na części dosłownie pierwsze, więc wylądowało pod śmietnikiem w kilkunastu częściach -) Służyło nam tak do ok. 2 latek.

Dajcie jakieś linki do tych wózków co kupujecie

Mi z kolei w ogóle nie podobają się te turystyczne, zresztą i tak trzeba do niego materac dokupić, bo ten składany to straszny szajs, do tego to turystyczne (*mam Hauck) wydaje mi się bardzo niestabilne, mój Wiki stojąc w nim kołysał się a to łóżko trzeszczało i uginało się na boki. Dla mnie tylko drewniane. Mam drewniane z Glucka i nie wyobrażam sobie, że dziecko mogłoby je rozwalić, jest bardzo porządne i stabilne, chyba, że mieliście jakieś najtańsze, z cienkich listewek...:tak::tak:

Do góry