reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szczęśliwe dzieciństwo maluszków - zabawki, piosenki, metody wychowawcze itp.

aga - wklej link, jestem kompletnym laikiem co do wózka a przecież musze jakiś w końcu wybrać :szok:;-)
również uwielbiam przeglądac i kupować na allegro :-)

reklama
Super wyprawki:-)IVI no już bodziaczków i śpioszków nie zabraknie:-)
Wiecie co ja tez tak pomyśle nad tą poduszką bo powiem odrazu że ja używałam dużej poduszki ale zwykłej abym mogła wygodnie karmić bo synus bynajmiej na niej leżał i tak fajnie się karmiło i położna jak byla u mnie w domu to mi powiedziała że jak się nie ma takiej specjalnej to chociaż taką i sprawdzało sie ale to jednak nie jest to co ta poduszka ten rogal specjalny do karmienia itp.:tak:

Kaja prosze oto linki do wózka ROAN MARITA;
>>ROAN MARITA - super wyposażenie<< (733718251) - Aukcje internetowe Allegro
tak wygląda wózio, a całą kolorystyke można zobaczyć tutaj: ROAN
U tego sprzedawcy można od razu fotelik domówić i wtedy gratis pościel do wózeczka i wszystko za 1378zł. więc uważam, że nie tak dużo, a bynajmniej w porównaniu do moich wcześniejszych typów.
Mi się osobiście podoba z zielenią: http://litgraf.home.pl/wozki_zaak/marita/nowe6/550.jpg
http://litgraf.home.pl/wozki_zaak/marita/z-508.jpg

Morka fajne linki - właśnie przeglądam:)

Taki rogal super sprawa dla ciezarowki...Fantastycznie sie na tym ( z tym) spi.Mnie bolal kregoslup,nie umialam znalezc pozycji do spania a z rogalem??Spie jak aniolek,nic nie boli.
Co do karmienia z rogalem.Super sprawa nie tylko dla mam karmiacych naturalnie,ulatwia ulozenie dziecka w wygodnej dla niego( i mamy) pozycji rowniez podczas karmienia butla..Moze tez byc rewelacyjnym zabezpieczeniem dla dziecka,ktore lezy np.na sofie.
Ja takowego rogala mam i polecam, choć mój juz trochę zużyty:-p:tak:

reklama
Do góry