reklama
morka
Fanka BB :)
Podrzucam kilka linków bo ktoś tu prosił
Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro
Ja w zasadzie nie mam zamiaru nic kupować w sklepach. Robiłam kalkulację sklepową i wyszło prawie drugie tyle
Ja w zasadzie nie mam zamiaru nic kupować w sklepach. Robiłam kalkulację sklepową i wyszło prawie drugie tyle
P
patrysia*
Gość
Super wyprawki:-)IVI no już bodziaczków i śpioszków nie zabraknie:-)
Wiecie co ja tez tak pomyśle nad tą poduszką bo powiem odrazu że ja używałam dużej poduszki ale zwykłej abym mogła wygodnie karmić bo synus bynajmiej na niej leżał i tak fajnie się karmiło i położna jak byla u mnie w domu to mi powiedziała że jak się nie ma takiej specjalnej to chociaż taką i sprawdzało sie ale to jednak nie jest to co ta poduszka ten rogal specjalny do karmienia itp.
Wiecie co ja tez tak pomyśle nad tą poduszką bo powiem odrazu że ja używałam dużej poduszki ale zwykłej abym mogła wygodnie karmić bo synus bynajmiej na niej leżał i tak fajnie się karmiło i położna jak byla u mnie w domu to mi powiedziała że jak się nie ma takiej specjalnej to chociaż taką i sprawdzało sie ale to jednak nie jest to co ta poduszka ten rogal specjalny do karmienia itp.
G
gość 574
Gość
Kaja prosze oto linki do wózka ROAN MARITA;
>>ROAN MARITA - super wyposażenie<< (733718251) - Aukcje internetowe Allegro
tak wygląda wózio, a całą kolorystyke można zobaczyć tutaj: ROAN
U tego sprzedawcy można od razu fotelik domówić i wtedy gratis pościel do wózeczka i wszystko za 1378zł. więc uważam, że nie tak dużo, a bynajmniej w porównaniu do moich wcześniejszych typów.
Mi się osobiście podoba z zielenią: http://litgraf.home.pl/wozki_zaak/marita/nowe6/550.jpg
http://litgraf.home.pl/wozki_zaak/marita/z-508.jpg
Morka fajne linki - właśnie przeglądam
>>ROAN MARITA - super wyposażenie<< (733718251) - Aukcje internetowe Allegro
tak wygląda wózio, a całą kolorystyke można zobaczyć tutaj: ROAN
U tego sprzedawcy można od razu fotelik domówić i wtedy gratis pościel do wózeczka i wszystko za 1378zł. więc uważam, że nie tak dużo, a bynajmniej w porównaniu do moich wcześniejszych typów.
Mi się osobiście podoba z zielenią: http://litgraf.home.pl/wozki_zaak/marita/nowe6/550.jpg
http://litgraf.home.pl/wozki_zaak/marita/z-508.jpg
Morka fajne linki - właśnie przeglądam
labamba23
podwójna mama
Ja takowego rogala mam i polecam, choć mój juz trochę zużytyTaki rogal super sprawa dla ciezarowki...Fantastycznie sie na tym ( z tym) spi.Mnie bolal kregoslup,nie umialam znalezc pozycji do spania a z rogalem??Spie jak aniolek,nic nie boli.
Co do karmienia z rogalem.Super sprawa nie tylko dla mam karmiacych naturalnie,ulatwia ulozenie dziecka w wygodnej dla niego( i mamy) pozycji rowniez podczas karmienia butla..Moze tez byc rewelacyjnym zabezpieczeniem dla dziecka,ktore lezy np.na sofie.
agniecha83
Fanka BB :)
Podrzucam kilka linków bo ktoś tu prosił
bardzo dziękuję
labamba23
podwójna mama
A ja czekam na taki wózio:-)
Baby Elegance
Baby Elegance
labamba23
podwójna mama
Podobny do Quinny ale cena o połowę nizszaBardzo podobny jak Quinny Buzz ten Twój wózeczek. wręcz bym powiedziała, że identyczny ;-)
Dzisiaj jadę na zakupy... może coś dokupię :-)
Z ciuchów już chyba nie nie będę kupowała. Ja mam taki wózeczek.
Super wózio kupiłaś:-)
reklama
Paulinaa
Mama Adasia '2010
Mi podoba sie wózek Elipse
pietrus.sklep
pietrus.sklep
Podziel się: