reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szczęśliwe dzieciństwo maluszków - zabawki, piosenki, metody wychowawcze itp.

aga - wklej link, jestem kompletnym laikiem co do wózka a przecież musze jakiś w końcu wybrać :szok:;-)
również uwielbiam przeglądac i kupować na allegro :-)

reklama
Super wyprawki:-)IVI no już bodziaczków i śpioszków nie zabraknie:-)
Wiecie co ja tez tak pomyśle nad tą poduszką bo powiem odrazu że ja używałam dużej poduszki ale zwykłej abym mogła wygodnie karmić bo synus bynajmiej na niej leżał i tak fajnie się karmiło i położna jak byla u mnie w domu to mi powiedziała że jak się nie ma takiej specjalnej to chociaż taką i sprawdzało sie ale to jednak nie jest to co ta poduszka ten rogal specjalny do karmienia itp.:tak:

Kaja prosze oto linki do wózka ROAN MARITA;
>>ROAN MARITA - super wyposażenie<< (733718251) - Aukcje internetowe Allegro
tak wygląda wózio, a całą kolorystyke można zobaczyć tutaj: ROAN
U tego sprzedawcy można od razu fotelik domówić i wtedy gratis pościel do wózeczka i wszystko za 1378zł. więc uważam, że nie tak dużo, a bynajmniej w porównaniu do moich wcześniejszych typów.
Mi się osobiście podoba z zielenią: http://litgraf.home.pl/wozki_zaak/marita/nowe6/550.jpg
http://litgraf.home.pl/wozki_zaak/marita/z-508.jpg

Morka fajne linki - właśnie przeglądam:)

Taki rogal super sprawa dla ciezarowki...Fantastycznie sie na tym ( z tym) spi.Mnie bolal kregoslup,nie umialam znalezc pozycji do spania a z rogalem??Spie jak aniolek,nic nie boli.
Co do karmienia z rogalem.Super sprawa nie tylko dla mam karmiacych naturalnie,ulatwia ulozenie dziecka w wygodnej dla niego( i mamy) pozycji rowniez podczas karmienia butla..Moze tez byc rewelacyjnym zabezpieczeniem dla dziecka,ktore lezy np.na sofie.
Ja takowego rogala mam i polecam, choć mój juz trochę zużyty:-p:tak:

reklama
Do góry