reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szczęśliwe dzieciństwo maluszków - zabawki, piosenki, metody wychowawcze itp.

reklama
SercaDwa - my mamy ten wózek :tak:wprawdzie kupiony używany po jednym dziecku, ale w stanie rewelacyjnym.
Jak będzie z maluszkiem w środku nie wiem, na teraz mogę Ci powiedzieć że:
jest super wygodny (duuuuuży!!)
jest super ciężki

wygodnie się składa, ale w naszym passacie kombi stelaż z gondolą zajmuje praktycznie cały bagażnik. My mieszkamy w domku na wsi, więc wielgachne pompowane koła i bardzo dobre amortyzatory były bardzo ważne - i są rewelacyjne. Buja się rewelacyjnie i bardzo lekko. Ale do bloku raczej bym go nie wzieła bo jest na prawdę ciężki ;)

aha - nie ma skrętnych kół (sprawdziliśmy u siebie w domu - mimo to skręca się nim bardzo wygodnie)

Dziewczynki to jak zobaczycie coś ciekawego to wklejajcie linka:tak:
A jeszcze o ten chce Was zapytać...:happy:
ROAN MARITA, KOLEKCJA 2009! OD 24h, WYS. O ZŁ (711459647) - Aukcje internetowe Allegro

hmm gondolka jest fajna no ale tylko to bo stelarz taki hmm nie wiem jakiś nie w moim guście:sorry:bardziej mi się podobają takie typy no i co ważne nie są tak drogie;-)
BONUS 2009 CONECO V3 + GONDOLA+SPACERÓWKA+FOLIA ! (720896355) - Aukcje internetowe Allegro
Głęboki+spacerowy tył/przód+fotelik (724842206) - Aukcje internetowe Allegro
NOWY Matrix na pompowanych kołach +Fotelik GRATIS (729627618) - Aukcje internetowe Allegro
http://www.allegro.pl/item721679821_x_lander_xa_x_a_08_wyprzedaz_gratis_folia_uchwyt.html
(dużo tańszy niż pisano za 2000 tyś.może dlatego bo nieco inszy ale tak czy siak x-lander);-)
HIT 2009 :WÓZEK TAKO JUMPER X + 4xGRATIS (721711385) - Aukcje internetowe Allegro

No i pewnie jakieś jeszcze bym znalazła;-)ale odrazu mówie że podobają mi się stylistycznie ale jak w praktyce to niestety niewypowiem się;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
dziewczyny a czy kupujecie lezaczki-bujaczki? bo ja wlasnie chce kupic bo wydaje mi sie ze sie cos takiego przyda ale wole popytac bardziej doswiadczonych;-)

dziewczyny a czy kupujecie lezaczki-bujaczki? bo ja wlasnie chce kupic bo wydaje mi sie ze sie cos takiego przyda ale wole popytac bardziej doswiadczonych;-)

ja nie kupowałam i nie kupuje;-)ja używam fotelik-nosidełko jako bujaczka i ogólnie miałam nie raz w nim maluszka co nie potrzebny mi był ten leżaczek-bujaczek;-)

Ten drugi, Roan MArita juz lepszy. Lepsza amortyzacja. Mi jednak zalezy na połączeniu fotelika ze stelażem.
.
do Roan Marita pasuje fotelik Roan Millo :tak:też mi na tym zależy, żeby stelaż z fotelikiem można było połączyć i Roan w tym wypadku nie odpada ;)

co do stelaża - to jest wg mnie najpiękniejszy:-Dtotalna klasyka :) piękny X, wielkie koła...
Dodatkowo metalowy kosz na zakupy - wyobraźcie sobie wychodzenia na spacer w zimową pluchę z materiałowym.. ciągle by go prać trzeba było. Z metalowym nic się nie stanie:tak:

my kupimy :tak::tak:uważam że to się przyda, zresztą znajomi mieli i też bardzo chwalili.. Ale niestety wszystko zależy od dziecka ;)

ja nie kupowałam i nie kupuje;-)ja używam fotelik-nosidełko jako bujaczka i ogólnie miałam nie raz w nim maluszka co nie potrzebny mi był ten leżaczek-bujaczek;-)

no to fotelik-nosidelko juz posiadam byl w komplecie do wozka ale te lezaczko-bujaczki sa takie z melodyjkami i wibracjami z co niektore nawet same dzidzie bujaja wiec moze warto zainwestowac??

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
co do stelaża - to jest wg mnie najpiękniejszy:-Dtotalna klasyka :) piękny X, wielkie koła...
Dodatkowo metalowy kosz na zakupy - wyobraźcie sobie wychodzenia na spacer w zimową pluchę z materiałowym.. ciągle by go prać trzeba było. Z metalowym nic się nie stanie:tak:

no wiadomo to jest kwestia gustu:tak:wiesz ja nie miałam ani razu mojego prane i nie było brudne nic nie było a plucha hmm w deszczach ja nie chodze a śniego nie szkodzi no a ogólnie to pluchy nie robiły nic bo także jest troche do tej ziemi no i pompowane duże koła także mam(pokazywałam już mój wózio)i nie narzekam:tak:

Do góry