reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szczęśliwe dzieciństwo maluszków - zabawki, piosenki, metody wychowawcze itp.

Ja jeszcze tez nic do malej nie mam , za bardzo sie boje ze nakupie a potem jak cos zlego sie stanie bede cierpiec...wczoraj zamowiłam na allegro kilka kompletow na start i na tym chyba poprzestane, jeszcze dostane od rodzinki w spadku ubranka.. a z wózkiem i łóżeczkiem to juz na samiuteńki koniec sie wstrzymam...

reklama
Ja z wozkiem to chce zrobic tak, ze sobie go wczesniej wybiore, pozniej jak juz bede miala synka na rekach to moj G. pojdzie sam i go kupi. Ja najpierw chce miec dowod namacalny w potaci mojego dziecaczka, a potem bede szalec:rofl2:

Ja z wozkiem to chce zrobic tak, ze sobie go wczesniej wybiore, pozniej jak juz bede miala synka na rekach to moj G. pojdzie sam i go kupi. Ja najpierw chce miec dowod namacalny w potaci mojego dziecaczka, a potem bede szalec:rofl2:
Podobno w niektórych sklepach można powybierać, zapłacić a odebrać, jak już maluch się urodzi-wersja dla przesądnych.

ja teraz zaczynam kompletować wyprawkę na całego:-Dwkrótce powinnam od koleżanki dostać ciuszki po jej dziewczynkach, w kolorach odpowiednich dla chłopca;-) no i szukam innych źródeł ciuszków :-D

Ja mam zamówione już łóżeczko. Znalazłam fajnego sprzedającego na allegro. Nie dość że sporo tańsze od typowego drewexu, czy klupsia, ale też szufladę ma całą z drewna sosnowego, a nie tylko wierzch jak to zwykle bywa... Przynajmniej tak powinno być. Jak dojdzie to dam znać. Zamówiliśmy łóżeczko "Paweł"
nowe łóżeczko dziecięce super cena (730982896) - Aukcje internetowe Allegro

Ja mam zamówione już łóżeczko. Znalazłam fajnego sprzedającego na allegro. Nie dość że sporo tańsze od typowego drewexu, czy klupsia, ale też szufladę ma całą z drewna sosnowego, a nie tylko wierzch jak to zwykle bywa... Przynajmniej tak powinno być. Jak dojdzie to dam znać. Zamówiliśmy łóżeczko "Paweł"
nowe łóżeczko dziecięce super cena (730982896) - Aukcje internetowe Allegro

''Pawel'' faktycznie jakis taki..hmmm eee zgrabniejszy;-):-DJakkolwiek to brzmi hihi;-)

Ja jestem na etapie szukania wózka - chcę x landera, mam już fotelik z adpaterami do x landera, te wózki sa chyba teraz najpopularniejsze

My jesteśmy w trakcie remontu naszej sypialni, robimy w niej kącik do dzidzi, lada dzien powinna byc gotowa wtedy bede wybierac mebelki:tak::tak: a potem ciuszkowy szal:tak::tak:jak ja juz bym chciala grudzien:tak:

reklama
Do góry