reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szczęśliwe dzieciństwo maluszków - zabawki, piosenki, metody wychowawcze itp.

reklama
tez mam mule ale jak narazie jakos jej nie interesuje. Za to szaleja na punkcie pianinka z ruszajacymi sie zwierzatkami i zabawek typu zamknac czy otworzyc klapke a cos bedzie gralo.
Czy Wasze dzieci potrafia juz dopasowywac ksztaly (chodzi mi o takie zabawki gdzie wklada sie klocki o roznych ksztaltach przez odpowiednia dziurke)

u nas mula tez świetna zabawka tylko tak jak u Klary podnosi to i gryzie;-)
co do dopasowywania kształtów to my zaczynamy sie uczyc.mamy takiego żółwia do którego sie wkłada klocki (różne kształty) a jak sie włoży wszystkie to trzeba nacisnąc na łepek i wtedy wypluwa i gra melodyjka.poki co wypluwanie jest najlepszą zabawą ale jak jej pokaże gdzie który klocek to próbuje wsadzac.

tez mam mule ale jak narazie jakos jej nie interesuje. Za to szaleja na punkcie pianinka z ruszajacymi sie zwierzatkami i zabawek typu zamknac czy otworzyc klapke a cos bedzie gralo.
Czy Wasze dzieci potrafia juz dopasowywac ksztaly (chodzi mi o takie zabawki gdzie wklada sie klocki o roznych ksztaltach przez odpowiednia dziurke)

Tymek nie potrafi jeszcze dopasowywać. My mamy ślimaka z fisher prica i najfajniejszą zabawą jest uderzanie rączkami w przewróconego zwierzaka:-D
A mulę mam wciągniętą na listę potencjalnych prezentów na gwiazdkę/roczek:tak:

astrid my tez mamy mule i polecam , Amela już coraz zgrabniej sobie radzi z przekładaniem tych kuleczek ale najczesciej to wali tym o podłoge i cieszy sie ze hałas jest duży !

justaa u nas tez jeszcze nie umie dopasowywac -ale na to jeszcze czas :-) tez najlepiej radzi cobie z wyrzucaniem z garnuszka klocuszków albo walenie całym garnuszkiem o podłoge :-) fuul serwis :-)

U nas najfajniesza zabawa to gonitwa za piłką, i odwracanie samochodów i kręcenie kółkami:confused: reszta zabawek może nie istnieć.

My mamy śpiewajacy garnuszek z klockami o róznych kształtach ale na razie tylko wkłada i wyciąga je górą , nie umie dopasować kształtów ale najlepsze zabawki to te co głosno halasuja i pianinko tez rządzi!!!!! Samochodziki kupiłam mu ostatnio 3 ale jakos bez entuzjazmu:(

reklama
U nas świecidła i graidła rulez, i Bećka jak u K.....-kręcenie kółkami :), choć normalnie też umie korzystać z autka :)

Do góry