reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szczęśliwe dzieciństwo maluszków - zabawki, piosenki, metody wychowawcze itp.

reklama
Dzięki za odpowiedzi Dziewczyny:-D. Uspokoiłyście mnie :tak:. My mamy już większy fotelik, bo kupiłam za pieniążki z Chrztu Św. MAXI COSI TOBI 6xKOLOR 4xgratis W-wa Od reki (1269804222) - Aukcje internetowe Allegro. Maxi Cosi Tobi. I tak się powoli przymierzam do przełożenia Małego. Sporo czytałam na ten temat i generalnie każą jeździć w tym nosidełku do roku/do przekroczenia wagi/do czasu, gdy główka dziecka będzie wystawała ponad krawędź fotelik. Myślę, że jeszcze trochę pojeździmy w małym (do 13kg) i pewnie za jakiś miesiąc przeskoczymy do dużego. Fajnie, że Wy już jeździcie w większych, bo przynajmniej wiem, że jak Małemu będzie niewygodnie to nie będę go męczyć w małym:tak:
Dzięki

CHolera wcięło mi posta....

To jeszcze raz

Witam kobitki

Ale się nie wyspałam, niedość ze deszcz o okna pukał , to jeszcze w kaloryferach woda bulgotała, masakra jakaś:angry::angry:

A co do fotelika , my tez mamy
MAXI COSI TOBI 6xKOLOR 4xgratis W-wa Od reki (1269804222) - Aukcje internetowe Allegro

Jest drogi , ale my dużo podróżujemy i bez większego zastanowienia kupiliśmy ten. Zuzka ogólnie jest zadowolona, nawet w grubszej kurtce ma miejsce

Witam serdecznie!
Słonecznie u nas ale zimny wiatr jest okropny.
My też musimy się zacząć rozglądać za fotelikiem, myślałam, że do świąt damy radę ale wątpie - maluchy rosną. Pasi - ślicznie Emilka na tronie wygląda.

Miłego dnia!

reklama
my kochamy jezdzic samochodem i tez jak mala jeszcze byla w brzuszku to jezdzilismy praktyczne co weekend gdzies pozwiedzac polazic..najdalej bylismy w Kornwalii a to 5 godzin jazdy samochodem od londynu..bylismy 3 dni mala lubi jezdzic nienawidzi jak jest czerwone swiatlo i sie drze ze chce jechac ;p jak ja znuzy to zasypia sobie slodko spi.. Jak mala miala 4 miechy to pojechalismy z nia do polski..17 godzin jazdy oczywiscie co 3 godziny postoje zeby glizde nakarmic przeiwnac polazic rozprostowac konczyny...slicznie zniosla podroz praktycznie jakby dziecka nie bylo.

Zastanawiamy sie nad dwoma fotelikami ale musimy poprostu jechac do sklepu i "przymierzyc" zobaczyc co nam bardziej odpowiada. W gre wchodzi Britax evolva123 i cybex pallas ale nie jestem do konca przekonana do tej poduchy z przodu...

Do góry