reklama
don_pedro
Fan(ka)
My przed wyjazdem z Polski kupilismy fotelik bo z kolyski maly wystawal i jak zawsze lubial jezdzic to nagle zaczal dzikie protesty uprawiac...naprzymierzalismy sie paru,biedny malz latal do auta i przymierzal czy pasuje,bo jak sie okazuje nie kazdy fotelik pasuje do kazdego auta...My mamy dwa samochody,na szczescie tej samej marki wiec zylismy nadzieja ze do obydwu bedzie pasowac...ufff pasuje....Zdecydowalismy sie na Bebe Confort Axiss-sprawdzil sie rewelacyjnie w czasie tych 1000km.Maly byl spokojny a jechalismy w dzien,wygladal sobie przez okno,bawil sie i spal.
my dostaliśmy fotelik od znajomych, ale jeszcze nie był przez nas przetestowanynie było jeszcze okazji, bo m. cały czas w pracy, a ja....hm, miałam dość długą przerwę w jeżdżeniu i boję się prowadzić z młodym na tylnym siedzeniu .
A ja jeszcze z innej beczki:
Młody przechodzi ostatnio jakiś okres buntu i nie chce jeździć w wózku, ciągle marudzi . Spacerowanie i podziwianie widoków już mu się znudziło. Karmienie ptaszków - dobre,ale nie za długo. Może już czas na jakiś plac zabaw? ale w co tu się bawić? huśtawka- ok. A co jeszcze? macie jakieś pomysy?
Co robicie na spacerach?
A ja jeszcze z innej beczki:
Młody przechodzi ostatnio jakiś okres buntu i nie chce jeździć w wózku, ciągle marudzi . Spacerowanie i podziwianie widoków już mu się znudziło. Karmienie ptaszków - dobre,ale nie za długo. Może już czas na jakiś plac zabaw? ale w co tu się bawić? huśtawka- ok. A co jeszcze? macie jakieś pomysy?
Co robicie na spacerach?
Ostatnia edycja:
My też mamy Romera i jestem zadowolona
...a dziś kupiłam małemu to PIANINKO ORGANKI ODGŁOS ZWIERZĄT CZTERY WZORY (1272058352) - Aukcje internetowe Allegro , wersję żółty kotek
Ostatnio u mojej mamy dopadł się pianinka z mojej młodości i już nic innego go nie interesowało, no to niech dzidzia ma
...a dziś kupiłam małemu to PIANINKO ORGANKI ODGŁOS ZWIERZĄT CZTERY WZORY (1272058352) - Aukcje internetowe Allegro , wersję żółty kotek
Ostatnio u mojej mamy dopadł się pianinka z mojej młodości i już nic innego go nie interesowało, no to niech dzidzia ma
topoleczka
Fanka BB :)
My też mamy pianinko na takim zabawowym stoliczku. Ma kilka trybów grania, które dzieciaczek zmienia przekładając strony w książeczce. Tymek też bardzo je lubiNo i cieszy się, że przy pianinku może stać:-)
A czy ktoras z Was uzywa tych mat antyposlizgowych pod fotelik?
Mówisz o foteliku samochodowym? Bo nie bardzo wiem o co chodzi?
Czy, któraś z Was ma mulę z Ikei, tzn., Wasze dziecko czy ma? I czy się tym bawi? Zastanawiam się czy warto kupić?
Mam i bawi się tym bardzo często i intensywnie. Bardzo lubi oglądać, przekładać sobie te kuleczki i patrzy jak zaczarowana jak ja albo Gabi to robi.
reklama
Klara M
Fanka BB :)
My też mamy, sprawdzona i super sprawa....jedyny minus, od tygodnia/może dwóch C odkrył, że można to podnosić, a ciężki grat i trza uważać bo podnosi to i wyma****e a tu juz może sobie krzywdę zrobić... Jednak, pod nadzorem, fajna, sprawa!! Bardzo zajmująca!!!!!!
Podziel się: